17 de gener 2023

Mamut: una exposició per als més petits

Exposició. Del 23 de gener al 12 de març. Sala d’exposicions Antoni Arissa i Asmarats. Biblioteca Ignasi Iglésias-Can Fabra

Mamut Còmics és una col·lecció de còmics dissenyada i pensada en exclusiva per als més petits, creada al 2008 per en Maxi Luchini i l’Ed Carosia, amants de la narrativa gràfica alternativa, en aquell moment, tot just uns aprenents del món de la criança.

Des d’un primer moment, i amb la voluntat de promoure l’autonomia de la infància, ideen tres línies. Una de vinyetes sense text per als més petits, que volen establir un primer contacte amb el llenguatge del còmic. Una altra, que ja inclou text, per a nens que comencen a llegir i una més per a lectors ja afermats.

Aquesta exposició recorre els títols i els personatges més emblemàtics d’aquest projecte editorial. Benvinguts a l’univers de Superpatata, Cosmorratolí, Olaf, Marcopola, Manu i La caca màgica. Descobriu el talent d’Ankh, Pep Brocal, Katia Klein, Artur Laperla, María Ramos, Clara Soriano, Miquel B. Núñez o Juan Berrio.

Per cert, el nom de Mamut ve d’una passejada de l’Ed i en Maxi pel Parc de la Ciutadella de Barcelona…

Dates: 23 de gener al 12 de març

Sala d’exposicions Antoni Arissa i Asmarats. Biblioteca Ignasi Iglésias-Can Fabra 

Organitza: Bang Ediciones


Font: Biblioteca Ignasi Iglésias - Can Fabra

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada