16 de desembre 2022

Dones de la muntanya: Segona novetat de desembre de Pol·len i primeres presentacions.

Pol·len Edicions ha posat a la venda una segona novetat de còmic aquest desembre juntament amb Revolució i viure! El procés de Burgos. Es tracta de Dones a la muntanya de Federica Ravera i Martina Manyà

A més aquest cap de setmana tindran lloc les dues primeres presentacions: Dissabte 17 de desembre a les 18 hores a l'Ecomuseu de les Valls d'Àneu i el diumenge 18 a les 12h a Cafè Pessets de Sort. En aquest enllaç hi trobareu tota la informació.

Ja a la venda!


Dones a la muntanya, de Federica Ravera i Martina Manyà

Gènere: Còmic, Novel·la gràfica
Cartoné - 17 x 24 cm - 194 pàg - B/N
ISBN: 978-84-18580-63-5
25 €

Dones de la muntanya és una novel·la gràfica retrat del món rural i pagès pirinenc, amb mirada de gènere. És el diari d’una científica social-natural i activista ecofeminista, Federica Ravera, que recorre el Pirineu per conèixer la ruralitat d’alta muntanya. Un diàleg bonic entre la ciència i l’art, on la protagonista, amb contradiccions d’urbanita i una curiositat ingent, escolta les dones parlar de les problemàtiques que assolen la pagesia i dels beneficis de la ramaderia i agricultura d’alta muntanya. Unes veus, les de les dones de la muntanya, que descriuen els seus rols i contribucions, les discriminacions i els sexismes, i les dinàmiques de poder que encara perduren en la nostra societat. La il·lustradora i artista plàstica Martina Manyà ha sabut crear en la novel·la un imaginari precís, humanista i natural a la vegada.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada