25 de novembre 2022

Novetats de desembre de Norma: Vinyetari 2 i Tokyo Revengers 6

Com a novetats de Norma Editorial per aquest novembre, ens arriben dos títols: El segon volum de Vinyetari, que recopila les millors historietes de no-ficció del segon Premi Ara de Còmic en Català de 2021, i el volum 6 de Tokyo Revengers. Ambdues obres surten coincidint amb el 28 Manga Barcelona.

A la venda el 8 de desembre!


Vinyetari 2, de diversos autors
No-ficció, Antologia
Rústica - 104 pàgines - 19 x 26 cm - Color
ISBN: 978-84-679-6018-1
25 €


UNA ANTOLOGIA DE 8 HISTÒRIES CURTES I ORIGINALS DE NO-FICCIÓ QUE DEMOSTRA EL BON MOMENT DEL CÒMIC EN CATALÀ

El 2n Premi del diari ARA de còmic de no-ficció en català inclou aquesta diversitat de temes: les duríssimes condicions de vida dels presoners que van construir la Vall de Cuelgamuros (Valle de los Caídos), la guerra recent a l’Afganistan i la dels anys 80 a El Salvador, l’encasellament al Regne Unit segons amb quin accent parlis l’anglès, una història familiar sobre malaltia mental, l’Hospital Psiquiàtric de Sant Boi de Llobregat vist per un pacient molt especial, la biografia de la pintora gironina i surrealista Remei Varo i Uranga, una divertida reflexió sobre l’espècie invasora més terrible: la humana i, per últim, l’assassinat de la transsexual Sònia Rescalvo Zafra (exvedet del Paral·lel) al parc de la Ciutadella de Barcelona per part d’un grup de caps rapats nazis.

Vinyetari 2 compta amb la participació de LPO (revistes Madriz i Mongolia), l’escriptor i periodista John Carlin (El factor humà i Rafa, la meva història), Oriol Malet (Un món d'art brut i Mandela i el general), Glàfira Smith (Vinyetari 1), Carla Berrocal (Viajes dibujados i Doña Concha), Ferran Vidal (Vinyetari 1), Andrea Lucio (Homenatge a Catalunya i Arde Madrid), Sergi Moreso (¿Nos estamos volviendo idiotas o lo hemos sido siempre? i El típico bar) i Ricardo Villas Sánchez.Tokyo Revengers vol. 6, de Ken Wakui
Thriller / Ciència-ficció
Rústica amb sobrecoberta reversible - 14,8 x 21 cm - 388 pàg. en B/N + 10 a color
ISBN: 978-84-679-5179-0
16 €

ARRIBA EL SISÈ VOLUM D’AQUESTA HISTÒRIA DE SUSPENS I VIATGES EN EL TEMPS!

En Takemichi coneix en Hakkai i el seu germà, en Taiju Shiba, el líder de la cruel Black Dragon. En Hakkai li confessa a en Takemichi que té intenció de matar el seu germà, i el nostre protagonista decideix aliar-se amb en Kisaki perquè és conscient del risc que comporta intentar aturar en Hakkai. Però la batalla serà terrible, i per acabar-ho d’adobar, els seus nous aliats li jugaran una mala passada. Malgrat la situació de desavantatge en què es troben, en Takemichi decideix jugar-se la vida i enfrontar-se a en Taiju! La batalla de la nit de Nadal arriba al seu punt àlgid!

 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada