01 de novembre 2022

Exposició sobre Spirou in Berlin a la Universitat d'Alacant

Després d'un període d'escassa activitat provocada per la pandèmia, l'Aula de Còmic de la Universitat d'Alacant torna amb energia renovada per a reprendre la seua programació.

Com a inici d'aquest nou període, es presenta una exposició de 13 cartells sobre l'àlbum Spirou in Berlin de l'autor alemany Flix. Aquesta mostra, cedida pel Goethe-Institut de Barcelona i que arriba a Alacant gràcies al Deutscher Akademischer Austauschdienst (DAAD), s'allotjarà en la rampa de la Biblioteca General de la UA entre els dies 4 i 30 de novembre de 2022.  

Flix, àlies Felix Görmann, és un dels autors de còmic alemanys més importants dels darrers anys. Va estudiar, a més d'Alemanya, a l'Escola Massana de Barcelona. El seu còmic held (heroi) va rebre nombrosos premis, entre d’altres el premi al millor còmic alemany Max und Moritz el 2004.

Recentment s'ha encarregat de l'edició per al 80è aniversari de Spirou, personatge de ficció creat en 1938 per a la revista d'historietes Journal de Spirou i que popularitzà André Franquin. Flix ha sigut el primer alemany a crear una aventura per a aquest gran clàssic francobelga. En Spirou in Berlin, envia als dos amics Spirou i Fantasio a la fi de l'estiu de 1989 a la ciutat dividida per la Guerra Freda. El que hi experimenten canviarà el decurs de la història del món per sempre.

Aquesta exposició itinerant està composta per 13 cartells DIN-A2 del còmic Spirou à Berlin, cedits pel Goethe-Institut Barcelona.

Font: Aula de Còmic

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada