31 d’octubre 2022

Novetats de novembre de Kómikids: Emili i Margot vols. 1 i 2 i Tom-Tom vol. 3

(Actualització) Com a novetats de novembre de Kómikids, ens arriba una nova col·lecció titulada Emili i Margot amb els seus dos primers volums: Prohibit als monstres i Disbarats monstruosos. Els seus autors són l'Anne Didier, Olivier Muller i Olivier Deloye. 


 
A més també tindrem el tercer volum de Tom-Tom i Nana titulat En Tom-Tom és el rei del cuina.


A partir del 9 de novembre a la venda!

Emili i Margot
 
La vida en un castell no sempre és divertida. L'Emili i la Margot estan molt avorrits sota l'atenta vigilància de la institutriu Primors i el professor Feshomillor. Afortunadament, els seus amics els monstres hi són per ajudar-los a fer embolics divertidíssims.

Amb molt d'humor i poesia, i a través d'episodis curts i dinàmics, aquesta sèrie aborda els petits problemes de la vida quotidiana dels nens… i els resol amb l'ajuda d'un equip monstruós que tothom li agradaria tenir!

Emili i Margot vol. 1 Prohibit als monstres, d'Anne Didier, Olivier Muller i Olivier Deloye
Rústic - 96 pàgines - 16 x 20,5 Color

ISBN: 978-84-19183-05-7

11,95 €

 
Menjar uns bolets xerraires, visitar l'interior d'un quadre, sortir a la caça d'un malson, conrear flors molt, molt rares... Emili i Margot i els seus amics els monstres són especialistes a dur a terme els disbarats més innovadors. I la seva institutriu Primors , no podrà fer res per a evitar-ho...
Emili i Margot vol. 2 Disbarats monstruosos, d'Anne Didier, Olivier Muller i Olivier Deloye
Rústic - 96 pàgines - 16 x 20,5 - Color

ISBN: 978-84-19183-07-1
11,95 €

Si fas que un monstre compleixi els teus càstigs o decideixes cuidar un bebè algaravies, si t'emportes a casa un manual de males formes o compres tirites a la farmonstria... És normal que tinguis més d'un problema! Acompanya a Emili i a Margot en aquestes noves aventures plenes de sorpreses i disbarats monstruosos.

 




 

Tom-Tom i Nana vol. 3: En Tom-Tom és el rei de la cuina, de Bernadette Despres-Charignon i altres
Rústic - 96 pàgines - 16 x 20,5 cm - Color

ISBN: 978-84-19183-11-8
11,95 €


Tom-Tom és el germà gran i Nana la seva germana petita. Tenen idees incendiàries i una energia explosiva. Evidentment generen el caos al seu voltant. Els seus pares es desesperen, el seu germà gran s'enfada i remuga; però al restaurant "La Bona Taula" i al barri són molt estimats: Amb ells, la vida és molt més divertida!

 

 

 

Font: Les Punxes Emili i Margot  1 i Emili i Margot 2  i Tom-Tom i Nana 3

  Informació aportada per Jaume Tugores

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada