01 d’octubre 2022

Novetat d'octubre d'Ooso: Getter Robot vol. 1

Ooso Comics ja ha activat la pre-order o prevenda del primer volum de Getter Robot, una de les seves dues darreres llicències, l'altra és X-Venture. El cos en crisi, que el seu primer volum fou novetat d'agost, i que foren anunciades al passat Comic Barcelona.

La pre-order estarà activa fins el 27 d'octubre. Pròximament anunciaran els extres que l'acompanyaran i recordem que són exclusius només pel període de la pre-order. Passat aquest període, els exemplars no aniran amb els extres.

Recordem que Ooso Comics disposa de dos tipus d'enviaments, un per missatgeria amb un temps de 48 h i un enviament gratuït per Correus de 6 a 8 dies.
 

Getter Robot vol. 1, de Ken Ishikawa i Go Nagai
Rústic amb sobrecoberta - 450 pàgines - 12 x 17 cm - Color
ISBN: 978-84-121769-9-5
16,50 €


Getter Robot (ゲッターロボ) és un manga creat per en Ken Ishikawa i en Gō Nagai. La sèrie d'anime fou produïda per la Toei Animation el 1974, fou emesa a través de la Fuji Television.

Getter Robot és considerat pioner en el concepte de màquines separades capaces d’integrar-se entre si per a formar un superrobot, gènere anomenat de manera popular com a mecha.

L’autor Go Nagai (també creador de Mazinger Z, Devilman i Cutie Honey) i en Ken Ishikawa són els seus autors. El 1974 veuria la llum el primer volum de Getter Robot, que contenia innovacions narratives mai vistes en un manga.

Els protagonistes són tres adolescents que practiquen arts marcials: Ryoma Nagare, Hayato Jin i Musashi Tomoe. Lluiten per a defensar a la humanitat de l’Imperi Reptilià, un regne conformat per descendents dels rèptils que van sobreviure a l’extinció vivint sota terra i desitgen conquistar el món. Per a això utilitzen tres meches, el Getter-1 (eagle), el Getter-2 (jaguar) i el Getter-3 (bear) que, al seu torn, es combinen per a formar el Getter Robot.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada