17 d’octubre 2022

Més de 70 creadors es donen cita en les Jornades d'Il·lustració i Còmic de Castelló

12/10/2022 - CASTELLÓ. La plaça Hort dels Corders acollirà les Jornades d'Il·lustració i Còmic de Castelló els pròxims dies 21, 22 i 23 d'octubre, convertint-la en un punt de trobada per als amants de la il·lustració i el còmic.


L’esdeveniment reuneix a més de 70 joves creadors i professionals consolidats del sector, creant un espai on mostrar i impulsar el seu treball en un ambient festiu. Les Jornades oferiran una programació molt variada dirigida a famílies, joves i no tan joves i hi haurà un mercat d’il·lustració, tallers gratuïts de gravat, aquarel·la o stickers, accions solidàries, exposicions i xerrades.

Hi haurà un slam poetry a càrrec de Dani Ovriz i a l’artista Inma Carpena creant en directe, la vesprada del divendres. Com a colofó del dissabte es podrà gaudir d'un concert d'Aina Palmer. A més hi haurà exposicions en distints espais com Sergio Melià i Media Vaca al Museu de Belles Arts de Castelló, una exposició col·lectiva d’il·lustració al Menador, i l'acció solidària contra la pobresa a càrrec de l’ONG AIDA.
 
 

Font: Castellón Plaza

Informació aportada per Jaume Tugores

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada