10 de setembre 2022

Novetat de setembre d'Animallibres i Bromera: Filstrup

Aquest setembre, Animallibres i Bromera, ambdues del mateix grup editorial, per les edicions catalanes i valencianes respectivament, publiquen Filstrup d'en Jaume Copons (guió) i l'Òscar Julvé (dibuix).


Ja a la venda!
 

Filstrup, de Jaume Copons i Òscar Julve
Animallibres - Col·lecció Zebra núm. 7
Des de 10 fins a 16 anys
Cartoné - 229 pàgines - 15,5 x 23,5 cm - Color
ISBN: 9788418592843 - Animallibres /
9788413583556 - Bromera
11,95 € 


«Ja sé que hi ha molta gent que va al psicòleg, però no crec que en la història de la humanitat hi hagi gaires casos com el meu: a mi em van portar al psicòleg perquè no robava. Sona estrany, oi? Doncs, per molt que costi de creure, era així.»

En totes les famílies hi ha una ovella negra, però què passa quan en una família d’ovelles negres n’hi surt una de blanca?

Si voleu us ho explico: soc en Linus Filstrup, un noi honrat que no té res a veure amb l’Arlo, el meu germà bessó, que és un autèntic pispa i l’orgull dels Filstrup, una família de lladres i estafadors com cal. Jo anava fent a l’institut, fins al dia nefast que em van acusar d’haver robat una bona picossada de diners. Llavors vaig haver de posar-me a investigar per desemmascarar el veritable culpable, netejar el meu nom i... tornar a decebre la meva família!

Filstrup és una novel·la gràfica gamberra i amb molt d’humor negre.

  
Informació aportada per Jaume Tugores

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada