18 de juliol 2022

Novetat de juliol de Ooso: X-Venture: El cos en crisi vol. 1

Ooso Comics ja ha activat la pre-order o prevenda del primer volum de X-Venture: El cos en crisi, una de les seves dues darreres llicències, l'altra és Getter Robot, que s'espera la publicació pel setembre, que foren anunciades al passat Comic Barcelona. Amb X-Venture, Ooso inicia Science Manga, una nova línia editorial juvenil dedicada a la ciència i acció, també sent un manga educatiu. El seus autors són els Hot-Blooded Souls.

La pre-order estarà activa fins el 31 de juliol, però a més en seran dues, una amb el peluix Coronavirus i un altra sense. Ooso ha establert una col·laboració amb GiantMicrobes per tal de promocionar la serie X-Venture: El cos en ciris. Per aquest motiu, l’extra és un dels seus productes estrella: el TOY PLUSH CORONAVIRUS COVID-19!. La pre-order sense el peluix comptarà amb un carnet de científic.

Recordem que els extres són exclusius només pel període de la pre-order. Passat aquest període, els exemplars no aniran amb els extres. 

Aquesta línia de manga educatiu també serà un mica diferent a la línia de volums que fins ara ha publicat l'editorial. Els volums seran una mica més grossos i no comptaran amb sobrecobertes, les cobertes tindran solapes, amb motiu del públic on es vol destinar. 

Recordem que Ooso Comics disposa de dos tipus d'enviaments, un per missatgeria amb un temps de 48 h i un enviament gratuït per Correus de 6 a 8 dies.
 

X-Venture: El cos en crisi vol. 1, de Hot-Blooded Souls
Rústic amb solapes - 160 pàgines - 12,5 x 18,5 mm - Color
ISBN: 978-84-125599-3-4

Manga Juvenil Científic – EduManga (Manga Educatiu)

Quan el Dr. Darwin cau sobtadament en coma, en Jake i la colla es disposen a trobar un remei abans que sigui massa tarda… Amb els robots experimentals MicroMèdic del Dr. Bennett, entren en el sistema digestiu i el respiratori d’en Dr. Darwin per a trobar la causa del COS EN CRISI.

Aventura trepidant, emocionant, espectacular i… Ciència!

La sèrie X-VENTURE: El cos en crisi, tracta de manera magistral el funcionament del cos humà. És una sèrie molt actual, publicada en el 2021, fa referència al Coronavirus de la Covid-19 i és protagonitzada per una jove colla de nois i noies. Què més es pot demanar?




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada