06 de juny 2022

Novetats d'abril de Penguin Random House: InvestiGators 3 i Lily Mitjalluna 1

Per aquest juny, Penguin Random House traurà dues novetats en català. Des del seu segell Alfaguara surt el tercer volum d'InvestiGators titulat Fins demà, caimà; i des del seu segell Beascoa estrena la sèrie Lily Mitjalluna amb el seu primer volum Les joies màgiques


A la venda el 16 de juny!


InvestiGators 3: Fins demà, caimà, de John Patrick Green
Traducció de: Enric Fontvila Batalla
A partir de 7 anys
Cartoné - 208 pàgines 15,5 x 23,6 cm - Color
ISBN: 9788418915581
11,95 €

El MANGO i el BRASH són els INVESTIGATORS: agents especials contra els supermalvats!

En Mango i en Brash són el millor equip de detectius del món. Però no estaven preparats per al retorn del seu enemic Crackerdril en una nova i terrible forma. I, encara pitjor, està organitzant un equip de supermalvats!

Si els fan escolli El còmic detectivesc més gamberro que està triomfant als Estats Units.

Amb interiors a tot color i un disseny fresc, aquest llibre és perfecte per iniciar els nens en la lectura. Rialles i diversió assegurades!


A la venda el 23 de juny!Lily Mitjalluna 1: Les joies màgiques, de Xavier Bonet
Traducció de: M. Àngels Guiu Vidal
A partir de 7 anys
Cartoné - 72 pàgines - 21,3 x 29,3 cm - Color
ISBN: 9788448860745
16,95 €

Endinsat en un nou món de bruixes i màgia amb Lily Mitjalluna, la nova sèrie de còmic infantil il·lustrada per Xavi Bonet, un dels il·lustradors del còmic de la celebrada sèrie de Netflix Los últimos frikis del mundo.

Acompanya la Lily, viu increïbles aventures i descobreix quins són els seus poders màgics!

La Lily Mitjalluna acaba d'arribar a la ciutat de Vallpedrosa: casa nova, escola nova i poders nous? Amb les seves noves amigues, la Lily descobreix que és una bruixa! I, com elles, haurà d'anar a la Biblioteca per aprendre a fer servir els seus nous poders, trobar la seva pedra de poder i conèixer el seu animal guardià. Juntes intentaran protegir els ciutadans de Vallpedrosa dels malvats encantaments i de les perilloses criatures que els assetgen. Però ho hauran de fer sense que les descobreixin, perquè és molt important que ningú no s'assabenti que saben fer màgia. Ja ho sabeu: les bruixes mai no han estat molt ben vistes!

«Bruixes, bruixots, encantadors, magues, per la màgia que us ha estat concedida, compliu aquesta promesa: mai no rebel·leu els coneixements de la Biblioteca a aquells que no poden fer màgia i guardeu el secret dels vostres poders per sempre».PER QUÈ ÉS BO LLEGIR CÒMICS?

*Afavoreixen la iniciació a la lectura d'una manera àgil, divertida, atractiva i visual gràcies a les frases curtes i l'ajuda de les imatges.

*Contribueixen a millorar la confiança d'aquells primers lectors que no s'enganxen a la lectura.

*Ajuda a consolidar l'hàbit de lectura.

*Fomentar i enriqueix la imaginació i la creativitat.

*Facilita la comprensió lectora i ajuda a millorar el vocabulari gràcies a què les vinyetes permeten associar ràpidament les paraules amb el seu significat.

LLEGIR CÒMIC ÉS LLEGIR!Informació aportada per Jaume Tugores

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada