16 de juny 2022

Novetat de juny de Meraki: Hotel Estrany. Hivern en temps de primavera

Com a novetat d'aquest juny, Editorial Meraki  publica el seu tercer còmic titulat Hotel Estrany. Hivern en temps de primavera, de Katherine i Florian Ferrier.

 

  Ja a la venda!Hotel Estrany. Hivern en temps de primavera, de Katherine i Florian Ferrier
A partir de 6 anys
Cartoné - 48 pàgines - 21 x 28,5 cm - Color
ISBN: 978-84-124671-9-2
13,95 €
—És cert que el senyor Hivern té molt mala fama. Diuen que converteix en gel tot el que gosa molestar-lo…

—No hi pot haver ningú tan malvat!

—Tant de bo tinguis raó…


El nou títol de la col·lecció de còmic és el primer d’una sèrie. Una història protagonitzada per una colla d’éssers extraordinaris que regenten un hotel molt estrany al mig del bosc; un indret que els portarà a viure grans aventures que hauran de resoldre per garantir la pau i la seguretat dels seus hostes.

Pensada per a lectors a partir de 6 anys que  ja comencen a llegir sols i a voler fruir de l’autonomia i el silenci de la lectura individual.

Aventures, una colla d’amics i els primers codis de l’humor a partir de l’exageració i els estereotips. Una proposta per iniciar-se en el fascinant món dels còmics i la comèdia.

En Caqui, la Marieta, en Celestí, el Senyor Centella i el Senyor Bruf regenten un hotel molt curiós que es troba al mig del bosc; un indret ple de misteris que hauran de resoldre per garantir la pau i la seguretat dels seus hostes.
Fonts
: Meraki Instagram i Twitter

Informació aportada per Jaume Tugores

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada