16 de maig 2022

Novetat de maig de Liana: Les metamorfosis de la Selma 1: Vida gossa

Per aquest maig, Liana Editorial ens porta el còmic Les metamorfosis de la Selma 1. Vida gossa, de Martin Baltscheit i Anne Becker.


A la venda el 25 de maig!


Les metamorfosis de la Selma 1. Vida gossa, de Martin Baltscheit i Anne Becker
Col·lecció El manglar
Cartoné  - 88 pàgines - 175 x 23 cm - Color
ISBN: 978-84-123599-0-9
17,90 €

Una història que reinventa el tema de l'empatia de manera irònica i divertida. El primer llibre d'una sèrie d'aventures en què la Selma intercanvia el seu aspecte amb personatges diferents, vivint literalment al seu lloc durant uns dies. Per a aquesta primera aventura, la Selma intercanvia la seva forma amb un preciós caniche. Un còmic irònic i divertidíssim perfecte per iniciar-se a la lectura autònoma.

Soc la Selma. Tinc por dels gossos. Normal, fan molt de soroll i són molt entremaliats i lladren com a bojos i ensumen coses estranyes. La mare diu que només volen jugar i que he de posar-me en la seva pell. I això mateix he fet! Perquè soc la Selma i tinc el poder de metamorfosar-me.

Per a aquesta aventura m’he transformat en una gosseta molt maca. Qui no té por, llegeix la meva història i descobreix tot el que hi he viscut.

Bub-bub! Salutacions canines,

Selma


El primer llibre d’una sèrie d’aventures en què Selma es metamorfosarà amb personatges diferents.Informació aportada per Jaume Tugores

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada