05 de març 2022

Japan Weekend portarà tota la festa del Japó a Fira Barcelona Gran Via el 2023

Barcelona és la ciutat on va néixer Japan Weekend. Va ser el 2008 i, des de llavors, s'hi han anat afegint moltes altres províncies. Des de la cinquena edició del 2012, Japan Weekend Barcelona ha estat gaudint de l'espai de la Farga de l’Hospitalet. 10 anys que ens han ajudat a créixer i a consolidar la nostra inigualable proposta entre el públic assistent. Un espai que ens ha servit per ser cada any més grans. Tan grans que ens hem vist obligats a buscar un recinte més ampli, però igual d'acollidor i accessible. És per això que ens alegra enormement anunciar que Japan Weekend Barcelona es trasllada a Fira Barcelona Gran Via. El nou emplaçament, dissenyat per l'arquitecte japonès Toyo Ito, obre un ventall nou de possibilitats per mostrar el potencial d'un esdeveniment com Japan Weekend.

Japan Weekend vol agrair a tots els nostres seguidors el suport que ens heu ofert durant tots aquests anys i que, sense vosaltres, aquest gran pas no hagués estat possible. Però també a la gran feina que ha realitzat la direcció i treballadors de la Farga de l’Hospitalet. Una nova ubicació no vol dir que Japan Weekend digui adéu a les instal·lacions que l'han acollit durant els darrers 10 anys. Perquè la nostra segona notícia del dia és que Japan Weekend farà dos esdeveniments a l'any a Barcelona. Un a la primavera, a Fira Barcelona Gran Via, i un altre a la tardor a la Farga de l’Hospitalet. Un espai que ha esdevingut emblemàtic per a milers dels nostres seguidors I ja tenim data per a aquesta segona trobada! El 29 i 30 d'octubre d'aquest mateix any tornarem a estar amb tota la força que caracteritza Japan Weekend.

Si vols gaudir de la veritable experiència manga, vine a Japan Weekend. Ara amb el triple de diversió, més espai, més activitats, més convidats, i amb tota l'energia que només Japan Weekend et pot oferir. Allunya't del fred i entra en calor amb Japan Weekend Barcelona.


El Manga i el Japó a Barcelona es viu amb Japan Weekend!
 
Després de Barcelona, ​​el 7 i 8 de maig tocarà el torn a Japan Weekend València a Fira València. 


Font
: Japan Weekend Nota de premsa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada