07 de març 2022

Es publica un llibre homenatge a l'editor i historiador Josep Massot

El 13 de novembre de 2021, el P. Josep Massot i Muntaner, monjo de Montserrat i director de les Publicacions de l'Abadia de Montserrat va rebre en un acte privat a Montserrat, organitzat sense que ell en tingués cap informació prèvia, el llibre El monjo, l'historiador i l'editor. Homenatge a Josep Massot i Muntaner.
Es tracta d'una miscel·lània d'homenatge, coordinada per Jordi Manent, on una seixantena de participants glosen els diversos aspectes i la importància de la tasca del P. Massot com a monjo de Montserrat i també la seva petjada en la cultura catalana contemporània, com a editor, historiador, assessor cultural, etc. El P. Josep Massot ha celebrat una triple efemèride: els cinquanta anys d'ordenació presbiteral, els cinquanta anys al capdavant de les Publicacions de l'Abadia de Montserrat i els vuitanta anys de naixement i bateig.
Ara el llibre ja es pot trobar a les llibreries. Recordem que Josep Massot va ser l'editor de la revista infantil Tretzevents fins a l'any 2011 i també va ser responsable de les col·leccions d'àlbums de còmic L'Ocell de Paper i La Xarxa. En el llibre hi ha un capítol firmat per Jordi Riera Pujal que en parla.

El monjo, l'historiador i l'editor. Homenatge a Josep Massot i Muntaner. L'Abadia de Montserrat - Rústica - 584 pàgines - ISBN 9788491911982 - 32 €

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada