22 de febrer 2022

Novetats de març de Kómikids: Anatol Lapífia 3 i La terrible Adèle 5

Com a novetats de març de Kómikids, ens arriba el tercer volum d'Anatol Lapífia titulat Ningú a la vista!, el cinquè volum de La terrible Adèle, titulat Que s'apartin els lletjos!.


A la venda a partir del 9 de març!


Anatol Lapífia vol. 3 Ningú a la vista!, d'Anne Didier, Olivier Muller i Clément Devaux
Rústic - 96 pàgines - 16 x 20,5 cm - Color

ISBN:
978-84-123997-3-8
11,95 €


 
Amb el cabells despentinats i una idea eixelebrada per segon, l'Anatol encadena els desastres a un ritme trepidant. Per a ell i la seva colla d'amics, el pati de l'escola és el lloc perfecte per a tota mena d'aventures esbojarrades... Ja cal que la professora, Petrushka Gulominoff, tingui els ulls ben oberts!

Com aconseguir localitzar un robot boig en una planta de reciclatge, passar la revisió mèdica amb un document de salut infantil fals, atrapar un colom amb una olla a pressió, fer desaparèixer dotze caixes de pastanagues arrencades per error? Amb la seva imaginació desbordant, l'Anatol té solucions per a tot. Ho descobriràs en aquest tercer tom ple d´aventures tan catastròfiques com sempre.


La terrible Adèle vol. 5: Que s'apartin els lletjos!, de Mr. Tan i Miss Prickly
Rústic - 96 pàgines - 16,2 x 20,3 cm - Color

ISBN: 978-84-123997-5-2

11,95 €


Si és per fer enrabiar els meus pares, torturar el beneit del meu gat, lluitar contra la Jade i les seves amigues o trencar-li el cor al Flavi... sempre tinc idees interessants!

Una bona dosi d’humor negre amb gotetes de tendresa; aquesta és la recepta de l’Adèle, un nou estil d’heroïna... Cordeu-vos els cinturons, que ens enlairem! 



 

Font: Les Punxes Anatol i Adèle, Todos tus libros Anatol i Adèle, Amazon Anatol i Adèle

  Informació aportada per Jaume Tugores

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada