09 de febrer 2022

Exposició "Cavalls Salvatges" a la Biblioteca Ignasi Iglésias - Can Fabra (BCN)

L’aventura de conèixer. Exposicions. Del 8 de febrer al 30 d’abril. Àrea de còmic. La Biblioteca acull una exposició sobre el procés creatiu de Cavalls Salvatges, el segon títol de Doble Tinta, la col·lecció de còmic en català de Pagès Editors.

La Biblioteca acull una exposició sobre el procés creatiu de Cavalls Salvatges, el segon títol de Doble Tinta, la col·lecció de còmic en català de Pagès Editors.

L’adaptació al còmic ha estat creada pel duet berguedà que formen el desaparegut escriptor Jordi Cussà i el dibuixant Jaume Capdevila “Kap”.

Amb la publicació de Cavalls salvatges, Jordi Cussà es va presentar com a narrador amb un tema tan delicat i marginal com la corda fluixa dels addictes a l’heroïna. Una obra brillant que va sorprendre molt,  ja fa 20 anys, a públic i crítica, la qual perdurarà i es tracta d’una fita en la literatura catalana recent.

L’exposició inclou originals i altres materials gràfics com esbossos, esborranys del guió, disseny de personatges, així com vinils, que testimonien també la importància de la música en l’obra.

Dates: Del 8 de febrer al 30 d’abril.

 

Fonts: Biblioteca Ignasi Iglésias web i Twitter

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada