10 de gener 2022

Novetat de gener de Reservoir Books: Pollastre amb prunes

Per aquest mes de gener, Reservoir Books, segell editorial de Penguin Random House, publica la nova edició de Pollastre amb prunes de na Marjane Satrapi. S'uneix a les noves edicions de  Persèpolis (2020) i Brodats (2021).


A la venda el 20 de gener!

 
Pollastre amb prunes, de Marjane Satrapi
Traducció de Mireia Alegre Clanxet
Adults
Cartoné - 96 pàgines - 149 x 197 mm - B/N
ISBN: 9788417910648
14,90€  

***Premi a la millor obra Angoulême 2005***

UNA INSÒLITA HISTÒRIA D'AMOR, EN LA SEVA EDICIÓ DEFINITIVA

[NOVA TRADUCCIÓ - NOU FORMAT - NOVA RETOLACIÓ - NOU DISSENY]

 «Aquí hi ha tot el que la vida és: drama, comèdia, tragèdia… però a mans de Satrapi és una melodia que t'arriba al fons de l'ànima.»
CARLA BERROCAL

 

Teheran, 1958. Nasser Ali Khan és un músic apassionat al qual, després d'una discussió airada, la seva dona li ha trencat el tar. Com que és un instrument que no es pot reemplaçar, i la seva aflicció és tan gran, Nasser Ali decideix no sortir del llit fins que la mort se l'endugui, girar l'esquena al món i els seus plaers. No es llevarà ni tan sols per menjar el seu plat preferit, el pollastre amb prunes. Els vuit dies que seguiran rebrà la visita de genis, premonicions, somnis i tota classe de records.

 

La crítica ha dit:
«Una obra encisadora. Perfecta i sense costures.»

The Boston Globe

«Satrapi no sols demostra aquí com n'és de mestra del seu mitjà, sinó també que sap contar vivències alienes amb tanta capacitat de fabulació i perspicàcia que semblen seves.»
Die Tageszeitung

«Un autèntic festí.»
Newsweek

«Pàgina rere pàgina, Satrapi no ens deixa de sorprendre gràcies a la seva habilitat narrativa a l'hora de confeccionar una història plena de detalls, barrejant el passat, el present i el futur com qui remena les cartes d'una baralla.»
Los Angeles Times Book Review

«Satrapi continua ampliant les fronteres de la seva obra. [...] És la Colette iraniana.»
San Francisco Chronicle

«Els dibuixos de Satrapi, enganyosament simples i molt poderosos, són la companyia perfecta per a la seva prosa precisa però flexible, que serveix per encarnar els rols variats que juga en aquesta obra: educadora, folklorista i néta.»
The New Yorker

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada