28 de gener 2022

La sèrie de la teva vida GT

Títol: La sèrie de la teva vida GT
Autors:  Marc Zanni, Joan Sanz i Carles Lladó (anècdotes) i David Alcalá Cerrada "DAC" i Marc Godoy Ribas "Magori" (guió i dibuix)
Edició de: Magori Art i Dac, octubre de 2021
Format: Rústic amb solapes - Més de 240 pàg.- 15,5 x 22,5 cm - B/N
Preu: 17,95 €



Comencem fent una mica d'història. L'octubre de 2012, en Marc Zanni i en Joan Sanz, les veus d'en Goku i en Vegeta respectivament a partir de Bola de drac Z en endavant, van publicar un llibre autoeditat, La sèrie de la teva vida, explicant les seves respectives anècdotes i experiències sobre el doblatge de Bola de drac, com també parlant sobre el funcionament  del doblatge en general. Davant del reeiximent que va tenir el llibre, van arribar a un acord amb Norma Editorial que el va tornar a publicar, amb continguts extres l'abril del 2013.
 
La sèrie de la teva vida: autoedició de 2012 i Norma Editorial de 2013
 
Des d'aquells dies, ha plogut molt i els dos actors, voltant per aquí i per allà, tot fent les presentacions del llibre i participant en diferents esdeveniments, han tingut moltes anècdotes i experiències més, i així que va sorgir la idea de fer-ne una segona part, afegint-hi el còmic com a recurs narratiu. A més, també s'hi ha afegit com a autors, en Carles Lladó, la veu a en Luffy a One Piece, i en Dende a Bola de drac Z Kai Saga Boo, a l'equip de guionistes, i per altra banda, en David Alcalá Cerrada "Dac" i en Marc Godoy Ribas "Magori", com a dibuixants. El resultat fou La sèrie de la teva vida Z, també autoeditat que va sortir a la venda al passat 25 Manga Barcelona del 2019, podent-se comprar llavors a l'estand de Magori Art i també la seva web. Actualment ja amb les existències esgotades.

La sèrie de la teva vida Z, octubre de 2019

Però si una cosa no s'esgoten, són les anècdotes, a part de les antigues, sempre n'hi ha de noves, d'esdeveniments, no en falten, malgrat les cancel·lacions que la pandèmia va comportar especialment el 2020. Així que altre cop, aquests cinc autors van posar fil i agulla per fer-ne una tercera part, i d'aquesta manera, al passat 27 Manga Barcelona, ens va arribar La sèrie de la teva vida GT, i a diferència del predecessor és completament un còmic. 

El juliol es va iniciar una campanya de compra avançada del llibre, havent-hi diferents packs, variant el seu contingut, i per tant, el preu final. Evidentment per la complexitat logística que comporta tot això, els packs es van anar enviant al llarg del passat novembre, que en el meu cas em va arribar a principis de desembre, i a més els qui com jo, vau comprar el pack diamant o bé el platí, les lletres del títol són daurades.

El llibre s'estructura en diverses parts. La primera i principal és una aventura per carretera on en Marc Zanni, en Joan Sanz i en Carles Lladó van per diversos indrets, alguns ben peculiars, a fer presentacions del llibre  i entre situació i situació, anirem coneixent diverses anècdotes d'aquests tres actors de diferents èpoques, d'ara actuals o quan eren més jovenets.

Tot seguit en DAC ens explica com va conèixer en Marc Zanni, i també altres anècdotes amb altres actors de doblatge, on en Magori també n'és protagonista. Continuem amb la gestació i creació de La Nit Friki amb motiu de la pandèmia, al seu canal de Twitch.

I per acabar tenim una sèrie d'historietes curtes d'una o dues pàgines on els protagonistes són diferents usuaris del canal de Twitch d'en Magori, si no vaig errat del tot, i finalment tenim una sèrie d'il·lustracions de diversos artistes.

Al llarg de la lectura ens trobarem tota mena de situacions i sobretot ens trobarem amb una gran diversitat de personatges que al seu moment van interactuar amb ells. Històries que ara llegides i explicades temps després fan riure, però que al seu dia algunes van ser molestes o compromeses pels qui ens ho relaten.  
 
La sèrie de la teva vida GT és un llibre que ens farà riure i passar una bona estona, i no cal haver llegit els llibres anteriors, al cap i a la fi, és un recopilatori d'anècdotes. Una manera diferent i divertida de conèixer aquests actors que han donat veu a personatges de sèries de la nostra vida.

Marc "Llop Segarrenc"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada