19 de novembre 2021

Novetat de novembre d'ECC: Watchmen

Tal com vam avançar via Twitter el setembre, ECC Ediciones publicarà el clàssic Watchmen d'Alan Moore i Dave Gibbons, sent la segona obra que l'editorial publica en català després de V de Vendetta, novetat del passat octubre.

Aquest no és el primer cop que es publica Watchmen en català. El desembre de 2007, la llavors Planeta deAgostini Comics juntament amb Columna Edicions ja el publicar.

A la venda el 30 de novembre!

 
 
Watchmen,  d'Alan Moore i Dave Gibbons
Col·lecció Watchmen
Cartoné - 416 pàgines - 16,8 x 25,7 cm - Color
ISBN: 978-84-18931-89-5
39 € 

 
El segon còmic d'ECC en català!


Qui vigila els vigilants?

Nova York, 1985. L’assassinat cruent d’Edward Blake, el Comediant, deixa enrere un smiley tacat de sang i mobilitza els escassos lluitadors per la justícia que encara hi queden. Un dels més implacables, Rorschach (Walter J. Kovacs), emprèn una investigació que el farà retrobar-se amb el desencisat Mussol Nocturn (Dan Dreiberg), el poderós Dr. Manhattan (Jon Osterman), el multimilionari Ozymandias, considerat “l’home més intel·ligent del món” (Adrian Veidt), i la rebel i inconformista Espectre de Seda (Laurie Juspeczyk). Junts s’enfrontaran amb un passat terrible, sota l’ombra dels Minutemen, i tractaran de superar-lo per salvar el futur... si és que la fi, cada cop més propera, no arriba abans i destrueix la Terra per complet.

Alan Moore i Dave Gibbons signen potser la millor història de superherois de tots els temps, amb guardons tan prestigiosos com ara els Kirby, els Eisner, els Harvey i fins i tot el premi Hugo, que no havia estat mai concedit a cap còmic.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada