29 de novembre 2021

Novetat de desembre d'Astronave: Els calçotets del llop i el trencaavellanes

Com a novetat del mes de desembre d'Editorial Astronave, segell de literatura infantil, juvenil i crossover de Norma Editorial, treu el sisè àlbum d'Els calçotets del llop titulat Els calçotets del llop i El trencaavellanes.


  A la venda el 9 de desembre!



Els calçotets del llop i el trencaavellanes, de Wilfrid Lupano, Mayana Itoïz i Paul Cauuet
Àlbum il·lustrat
A partir de tres anys  
Cartoné - 40 pàgines - 22 x 29 cm - Color
ISBN: 978-84-679-4867-7
14,95 €


Torna ell llop menys ferotge en una aventura molt nadalenca!

Arriba el Nadal al bosc del llop que porta calçotets! És època de celebracions, bons àpats i regals. I el menjar preferit per les festes són les avellanes!

Mentre tothom s'esforça en els preparatius, la senyora òliba reparteix els seus regals. I què té per al llop? Un magnífic trencaavellanes amb aspecte de mussol...

 
 
Wilfrid Lupano és un dels guionistes de còmic més importants del mercat francès, sent autor d'Alim el curtidor o Los viejos hornos entre d'altres.

Mayana Itoïz és una de les il·lustradores de llibres infantils i juvenils del mercat francès, havent il·lustrat, amb el seu característic estil, llibres per a tots els grans segells de França.

Paul Cauuet és un dibuixant i colorista de còmic, l'altra meitat de Los viejos hornos juntament amb Lupano. Després de l'èxit en el mercat adult amb els seus còmics, han decidit traslladar el seu talent conjuntament a l'àlbum infantil.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada