01 de desembre 2021

Novetats de novembre i desembre de Base: En la ment de Sherlock Holmes 2 i Imbatible 3

Editorial Base tenia planificat tres novetats de cara a l'octubre però s'han endarrerit. Segons el que ens indica Àgora Llibres, ahir 30 de novembre es va posar a la venda el segon volum d'En la ment de Sherlock Homes de Cyril Liéron i Benoit Dahan, sent la segona part d'El cas del tiquet misteriós, i de cara el 7 de desembre tenim el tercer àlbum d'Imbatible titulat El malson dels malfactors. Queda pendent La Bèstia de Frank Pé Zidrou, un homenatge a Marsupilami, que si tot va bé sortirà el gener de 2022.

 

Ja a la venda (30 de novembre)!

 
En la ment de Sherlock Holmes 2. El cas del tiquet misteriós 2, de Cyril Liéron i Benoit Dahan.
Cartoné - 22 x 29 cm - 48 pàgines - Color
ISBN: 978-84-18434-90-7
15 €

Segona part del premiat còmic, en la qual Sherlock Holmes resol què s’amaga rere les misterioses desaparicions!


En els escrits de Conan Doyle, Watson només va poder descriure la cara visible de Sherlock Holmes... Però en aquesta investigació inèdita, ens introduïm en la capacitat mental del detectiu, en el fil del seu raonament i en l’arquitectura del seu món prohibit!

Per concloure aquest cas Sherlock Holmes i el Dr. Watson persegueixen, corrent tota mena de riscos, la pista del «tiquet misteriós». Quin tipus de complot trama el mag sulfurós? en sospita el detectiu de Baker Street l’abast real?

A la venda el 7 de desembre!

Imbatible vol. 3: El malson dels malfactors, de Pascal Jousselin
Cartoné - 21,5 x 28,5 cm- 46 pàgines - Color
ISBN: 978-84-18434-94-5
14 €

Guanyador del premi al millor còmic juvenil de la Fira de Bolonya 2020

Una nova aventura de l’únic veritable superheroi del món del còmic!!!

Torna a ser aquí l'Imbatible, acompanyat del seu aprenent, en Tudí, i d'en Joan Pere, el gendarme. Aquesta vegada fins i tot un fantasma els donarà un cop de mà. I s'hauran d'enfrontar a un nou científic boig que pretén liquidar-los amb un robot aparentment indestructible... 
 
 
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada