22 d’octubre 2021

Novetats de novembre d'Edebé: Cripto vols. 1 i 2

Com a novetats del pròxim mes de novembre, Edebé amplia la Col·lecció Còmic amb els dos primers volums de la sèrie Cripto del noruec Hans Jørgen Sandnes titulats Sota l'aigua i La tempesta. Hi ha quatre volums de la sèrie.

A la venda el 2 de novembre!

 

Cripto vol. 1 Sota l'aigua,
de Hans Jørgen Sandnes
Col·lecció Còmic
10 anys
Cartoné - 152 pàgines - 14 x 20,5 mm - Color
ISBN: 978-84-683-5422-4
13 €

L’Ophelia es muda a la petita ciutat costanera de Saltvik. Allà coneix el pescador Bernard, que comparteix la seva fascinació per les criatures submarines. A l’Ophelia li interessa moltíssim la criptozoologia. Una nit, l’Ophelia veu una cosa misteriosa per la finestra. Què és el que s’amaga sota la superfície de la mar? Deu tenir alguna cosa a veure amb el noi que es va llançar de cap a la mar i va desaparèixer?
 
 
 
 
Cripto vol. 2 La tempesta,
de Hans Jørgen Sandnes
Col·lecció Còmic
10 anys
Cartoné - 152 pàgines - 14 x 20,5 mm - Color
ISBN: 978-84-683-5424-8
13 €

La Krako, un monstre marí, encara es troba captiva a l’aquari. Però quan l’aquari ha de tancar a causa de l’arribada d’un huracà, l’Ophelia i en Bernard veuen la possibilitat de salvar-la. La volen reunir amb la Bebè Krako, que encara no sap nedar a l’aire lliure. Però fins i tot amb l’ajuda de Synne i Filip no tot surt com havien pensat perquè les persones poderoses estan disposades a fer tot el possible per a mantenir captiva la Krako. I encara es complica més quan un nou monstre marí s’acosta a Saltvik.
 
 
 
 
 
Font: Amazon Cripto 1 i Cripto 2
 
Informació aportada per Jaume Tugores

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada