15 d’octubre 2021

Novetat d'octubre d'ECC: V de Vendetta

Tal com vam avançar via Twitter el juliol, ECC Ediciones publicarà per primer cop en català, sent l'obra escollida el clàssic V de Vendetta d'Alan Moore i David Lloyd.

Aquest no és el primer cop que és publica un còmic de l'editorial estatunidenca DC en català. Quan els drets d'aquesta editorial els tenia Planeta deAgostini, ens va arribar Batman a Barcelona (març de 2009), i un parell d'anys abans, també Planeta juntament amb Columna va treure el també clàssic d'Alan Moore Watcmen (desembre de 2007), que ECC recupera i publicarà el pròxim novembre, sent el seu segon còmic en la nostra llengua.

 
A la venda el 26 d'octubre!

 
 
V de Vendetta,  d'Alan Moore i David Lloyd
Col·lecció DC Black Label
Cartoné - 288 pàgines - 16,8 x 25,7 cm - Color
ISBN: 978-84-18931-25-3
31 € 

 
El primer còmic d'ECC en català!


Inspirant-se en la imatge del conspirador britànic Guy Fawkes, Alan Moore i David Lloyd van crear a V, el misteriós emmascarat que es rebel·la contra la pèrdua de llibertat i de identitat en una Anglaterra distòpica que ha caigut sota la bota d'un règim feixista. Un món on tot el que no està prohibit és obligatori i en el que un sol home pot marcar la diferència.

Guanyadora dels premis Eagle 1982 al millor guionista i a la millor història, V de Vendetta convida a reflexionar sobre la submissió, el desig de llibertat i la rebel·lió davant de la injustícia. Tot un clàssic en la història del mitjà que, amb la màscara de V ja convertida en tota una icona revolucionària i el seu missatge plenament vigent, es publica per primera vegada en català

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada