17 de setembre 2021

Trobada virtual amb Paco Roca

Dins del club de lectura virtual de còmics de la Biblioteca Pública de Tarragona i del club de lectura virtual “Llegim còmics!” s’ha programat una activitat especial, oberta a tot el públic. El 29 de setembre, a les 19h, se celebrarà una trobada virtual amb Paco Roca per parlar de la seva obra i de la seva trajectòria. La trobada la dinamitzarà i conduirà Emili Samper, responsable del club de lectura de còmics.

Tot i que la trobada serà oberta a tothom, l’activitat es dirigeix de manera especial als assistents del club ja que, en diverses edicions del club s’han llegit obres de Paco Roca (Los surcos del azar i El tesoro del Cisne Negro). I precisament la lectura triada per al passat mes d’agost va ser La casa.

Paco Roca (València, 1969) és un dels autors nacionals més reconeguts, no només en el panorama espanyol sinó també internacional, ja que ha estat premiat diverses vegades amb reconeguts guardons, com el Premi Nacional del Còmic o el Premi Eisner, per posar només dos exemples. Una part de la seva obra reflexiona sobre la pèrdua de la memòria i de la identitat i sobre la reconstrucció de les arrels i la memòria familiar. En aquesta trobada parlarem d’aquests temes (i de molts més!) i els assistents podran participar-hi activament amb preguntes.

Accés a la trobada (Tellfy)

Font: Biblioteca Pública de Tarragona

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada