18 de juny 2021

Novetat de juny d'Animallibres: Les extraordinàries històries dels animals marins

Per aquest pròxim mes de juny, Animallibres treu  Les extraordinàries històries dels animals marins, el tercer llibre de la nova sèrie de còmic divulgativa dins la col·lecció "La biblioteca dels ratolins". Són històries curtes que ens acosten a la realitat del món animal des d'una perspectiva desenfadada i plena d'humor. Inclouen apèndixs i fitxes amb informació científica per ampliar coneixements. Els seus dos primers títols són Les extraordinàries històries dels dinosaures i Les extraordinàries històries dels insectes que van ser novetats de maig.

 

A la venda el 29 de juny!


Les extraordinàries històries dels animals marins, de Christophe Cazenove i JYtéry

Col·lecció La biblioteca dels ratolins
Cartoné  - 56 pàgines - 21 x 29 cm - Color
ISBN: 9788418592126
12,95 €


Si bé encara hi ha entre deu i trenta milions d'espècies per descobrir, l'aigua està plena d'animals coneguts, cada un més extraordinari que l'altre. Diverteix-te aprenent sobre ells!

Les extraordinàries històries dels animals marins és una nova sèrie de còmic divulgatiu dins de la col·lecció “La biblioteca dels ratolins”. Es tracta d'històries curtes que ens acosten a la realitat del món animal des d’una perspectiva desenfadada i plena d’humor. Els llibres inclouen apèndixs i fitxes amb informació científica.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada