25 de juny 2021

Cartell de les X Jornades de Còmic de València

L'organització de les Jornades de Còmic de València ha fet públic el cartell de la desena edició, que tindrà lloc del 24 al 26 de setembre de 2021 al Centre Cultural La Nau. És obra de l'autora barcelonina Maria Llovet i val a dir que enguany sí que tindrà una versió en valencià.
 
Maria Llovet (Barcelona, ​​1982) ha treballat com a colorista al mercat francès amb Jesús Orellana al còmic Messiah Complex de l'editorial Humanoides Asociés amb guió d'Alex de Campi i dibuix d'Eduardo Ocaña. Com a dibuixant ha realitzat Linked per la mateixa editorial, i com a autora completa ha publicat Porcelain i Eros Psique (2011), Heartbeat (2015) i Insecto (2016). Des de 2019 col·labora amb el guionista Brian Azzarello en Faithless,  i en 2020 va publicar It's Nothing There amb guió de Patrick Kindlon, i Loud!, de nou en solitari.
 
Les Jornades de Còmic de València estan organitzades per l'Associació Valenciana d'el Còmic (ASOVALCOM), patrocinades per La Nau, Càtedra d'Estudis del Còmic, Ajuntament de València, Cultural València, Biblioteca Valenciana, Divina Pastora i Còmics de Col·lecció.

Font: Twitter

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada