13 de març 2021

Novetats de març de Base: En la ment de Sherlock Holmes 1, Marsupilami 0 i Els Barrufets i el Poble de les Noies 4

Per aquest mes de març, Editorial Base estrena una nova col·lecció, En la ment de Sherlock Homes de Cyril Liéron i Benoit Dahan, sent el seu primer títol El cas del tiquet misteriós. Per altra banda també treu l'àlbum número 0 de Marsupilami titulat Captureu un Marsupilami!, amb el qual es va celebrar el 50è aniversari el 2002,  i per altra banda tenim el quart àlbum d'Els Barrufets i el Poble de les Noies titulat Tornar a començar.


A la venda el 24 de març!



En la ment de Sherlock Holmes 1. El cas del tiquet misteriós, de Cyril Liéron i Benoit Dahan.
Cartoné i cosit - 22 x 29 cm - 48 pàgines - Color
ISBN:
978-84-18434-41-9
14 €


En els escrits de Conan Doyle, Watson només va poder descriure la cara visible de Sherlock Holmes... Però en aquesta investigació inèdita, ens introduïm en la capacitat mental del detectiu, en el fil del seu raonament i en l’arquitectura del seu món prohibit!

El descobriment d’un tiquet a un espectacle molt especial i d’una misteriosa pols a la roba de la víctima fan que Sherlock Holmes intueixi que aquesta no és l’única d’una conspiració a gran escala. Sembla que l’estranya desaparició d’alguns londinencs té relació amb les representacions d’un mag xinès. Altres tiquets trobats confirmaran les sospites del detectiu...
 

Marsupilami 0. Captureu un Marsupilami!, d'André Franquin (creador original).
Cartoné - 22 x 29 cm - 48 pàgines - Color
ISBN: 978-84-18434-40-2
14 €

Edició especial. L’inici del mite Marsupilami.

Aquest nou volum va ser elaborat per celebrar el 50 aniversari del Marsupilami. Està format per gags produïts per André Franquin que, durant massa temps, havien estat inaccessibles per al públic. A excepció del "Niu del Marsupilami", trobem aquí totes les històries fundacionals d'un univers que va permetre Franquin i Batem elaborar les noves aventures d’aquest mític personatge. Per tant, és la base del mite. En aquestes historietes veiem com evoluciona la morfologia i el caràcter de l’animal, segons els desenvolupaments que Franquin va somiar per a ell.
 

Els Barrufets i el Poble de les Noies vol. 4: Tornar a començar, de Peyo Creations
Cartoné -  21,5 x 29,5 cm - 48 pàgines - Color
ISBN: 978-84-18434-44-0
15€

Una nova aventura on l’esperit dels Barrufets, la bondat i el bon humor, és present contínuament!
 
Després de la destrucció del seu poble, les noies barrufets es veuen obligades a buscar un nou lloc per viure. Després d’explorar per tot el bosc durant molt de temps, descobreixen un lloc idíl·lic. Però aquest indret aparentment segur podria amagar un perill insospitat ...


 
 

 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada