04 de febrer 2021

Novetat d'Uno Editorial de febrer: Pitu Trifàsic: En el cas de la pubilla desapareguda

Uno Editorial és una editorial de serveis. Treballen per autors independents, professionals, empreses i institucions donant serveis de correcció, maqueta, impremta, ISBN, dipòsit legal, distribució, ebook.

A través d'Uno, en Víctor Centelles Miranda ha publicat la tercera entrega del detectiu tarragoní Pitu Trifàsic, anomenada En el cas de la pubilla desapareguda.

Ja a la venda! 

 

Pitu Trifàsic: En el cas de la pubilla desapareguda, de Víctor Centelles Miranda
64 pàgines - B/N

ISBN: 978-84-18438-95-0
20 €

Les circumstàncies vitals i les restes, engrunes, rosegalls o resquícies de conviccions, pur esperit crític de supervivència, mantenen al detectiu Pitu Trifàsic als límits del sistema que sosté a la post-històrica i químicament torrada, ciutat de Tarragona. 

L'investigador, aquest cop, ha de resoldre un nou cas que el portarà a traginar pels ambients més lúmpens i esbojarrats de la metròpoli mediterrània. Circularà entre éssers robòtics, cotxes voladors, distintes espècies humanes, androides, etc.

Una jove pubilla desapareix. La mare, desesperada, demana ajuda al detectiu. A mesura que en Pitu se submergeix en la investigació van ressuscitant vells coneguts. Haver traspassat certs límits no el col·loquen en la millor posició per dur a terme la feina encomanada.

 

 Font: Víctor Centelles Instagram

Informació aportada per Jaume Tugores

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada