25 de febrer 2021

Novetat de març de Males Herbes: Avui m'he comprat una destral

Per aquest març, des de l'Editorial Males Herbes, ens arriba Avui m'he comprat una destral d'en Roger Ruppmann Tobella. L'editorial ens ha fet arribar la seva informació.

 

A la venda el 3 de març!


Avui m'he comprat una destral
, de Roger Ruppmann Tobella
Cartoné - 17 x 24 cm - 151 pàgines - B/N
ISBN: 978-84-122167-9-0
20 €
 
Avui m’he comprat una destral
és la història d’un trasplantament, el d’una jove família urbanita, amb una nena de dos anys, que decideix anar-se’n a viure al cor del Montseny. En aquesta història autobiogràfica i entranyable, Roger Ruppmann ens narra les peripècies del primer any d’adaptació a aquest nou medi, en un entorn inhòspit, envoltat de bosc i amb uns veïns ben curiosos. Fent gala d’un sentit de l’humor fresc i d’una gran calidesa humana, Ruppmann sap extreure píndoles de saviesa dels petits detalls quotidians.

 
 Autor 
 
Dissenyador barceloní que decideix dibuixar la seva primera historieta quan ho té tot a favor. En fa 40, comença a conviure amb la paternitat i es trasllada del cor de Gràcia al bell mig del Montseny. Nascut a Barcelona el 1978, a principis de segle es llicencia en Publicitat i es passa 20 anys dissenyant per a marques de tot el món. Canvia 12 vegades de casa, una d’elles, als Països Baixos i dues a Berlín. S’ho passa bé amb l’art conceptual i el de carrer. Pinta parets, fa miniatures, destrossa bitllets i vesteix escultures amb pijama. Li agrada l’art, el còmic, el submarinisme, el bon pernil i fa uns fideus a la cassola extraordinaris. 
 
Punts d’interès 
 
• El llibre tracta el tema de descobrir la paternitat, de preguntar-se quin és el millor lloc per a formar una família, i de com gaudir de l’educació dels teus fills.
• És una novel·la gràfica visualment molt atractiva, que pot fer la delícies tant dels fans del gènere com d’aquells lectors que no acostumen a llegir còmics. 
• Pot agradar a lectors d’artistes gràfics que enfoquen la quotidianitat amb molt sentit de l’humor, com Juanjo Sáez o Guy Delisle.

 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada