23 de febrer 2021

Novetat de març d'Astiberri: Patti i les formigues

Aquest març arriba el cinquè còmic de la nova línia infantil i juvenil d'Astiberri: Patti i les formigues, de n'Anouk Ricard.

 
A la venda el 4 de març!

 
 
Patti i les formigues,  d'Anouk Ricard
Col·lecció Txikiberri
A partir de 6 anys
Cartoné - 48 pàgines - 20 x 26 cm - Color
ISBN: 978-84-17575-80-9
12 €


La Patti ha tingut un mal dia. A l’escola ha tret males notes i ha rebut la bronca del mestre. Un cop a casa, els seus pares també se li han enfadat. Molt disgustada, la Patti es refugia a la seva habitació i es connecta a internet, però tot d’una cau de la cadira i perd el sentit. Instants després, es desperta al jardí de casa seva convertida en una nena diminuta. El que ha passat és que unes formigues l’han raptada, encara que de seguida la deixen sola perquè tenen por de la reacció furiosa del seu superior, un terrible i ridícul dictador.

La Patti comença a espantar-se seriosament. Per sort, la trobada amb el Fabrizio, l’insecte pal, li retorna una mica d’esperança. Tot i així, aquest expert en camuflatge no sembla que hi toqui gaire, i l’aparició, d'una enorme sandàlia (la de la seva mare) trepitjant la gespa, li fa témer el pitjor. I això és només el principi...

Anouk Ricard, reconeguda autora independent a França i creadora de la sèrie Ana y Froga (Blackie Books), ens explica les rocambolesques aventures d’una nena normal en una situació fora de control. Un dibuix tendre i clar, sense adornaments i alhora molt expressiu, al servei d’un guió ple d’acció i una mica surrealista. Una aventura refrescant i molt divertida, impertinent i moderna.

 


“El ritme dels diàlegs és excel·lent i la història va molt més enllà d’un simple conte infantil. S’hi amaga més d’un missatge subtil, de manera que es torna una lectura pedagògica i intel·ligent, ja sigui per a nosaltres sols o en companyia”.

                              Planète BD

                             
“Una peripècia èpica, divertida i commovedora, condimentada amb un dibuix naïf pintat de forma minimalista”.

               Page


“Una aventura intel·ligent i divertida per a tots els públics”.

                 Babelio
Font: UDL i Astiberri

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada