25 de gener 2021

Novetat de febrer d'Espiral: Història de la humanitat en vinyetes vol. 2: Egipte

Com a novetat en català per aquest pròxim mes de febrer d'Espiral Ediciones, segell editorial de Dolmen Editorial, ens arriba el segon volum d'Història de la humanitat en vinyetes, amb en Quim Bou al capdavant, dedicat a l'antic Egipte.

 
 
A la venda l'1 de febrer!


Història de la humanitat en vinyetes vol. 2: Egipte, de Quim Bou (guió i dibuix), Jose Arnau (color) i Emma Pumarola (tinta)
 
Cartoné - 64 pàgines - 21 x 27 cm - Color
ISBN: 978-84-17956-91-2
14,90 €

 
En aquest segon volum de la col·lecció Història de la Humanitat en Vinyetes es presenta Egipte, l'etapa faraònica de la història de la humanitat.

Egipte, l’etapa faraònica de la història de la Humanitat

Comencem el nostre viatge per la història de la humanitat fins i tot abans que aquesta s’iniciés, a la prehistòria. Just abans de l’aparició dels nostres ancestres. Quan tot es va crear. En aquest segon volum de la col·lecció hem arribat a un dels períodes més esplendorosos del periple humà al planeta, el dels faraons egipcis i la megalomania desmesurada que els portà a construir les piràmides, i així deixar una de les petjades arquitectòniques més impressionants de la història. Una demostració de poder i grandiositat que ha arribat fins als nostres dies com a mostra inapel·lable de la grandesa d’altres temps.

Al llibre que teniu a les vostres mans descobrireu, sempre en clau d’humor, però amb el rigor necessari que exigeix el respecte per la cultura, com s’estructurava i com funcionava la societat de l’època faraònica, com es jerarquitzava la civilització egípcia, i com vivien i treballaven els ciutadans,a més d’altres moltes curiositats i anècdotes de l’època.

 

Font: UDL

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada