03 de desembre 2020

Novetat de desembre de Edicions del despropòsit: Les cròniques de Nyur Nyur. Llibre 1: Canvi de paradigma

Aquest desembre arribat la pròxima novetat de còmic d'Edicions del despropòsit: El primer llibre de Les cròniques de Nyur Nyur titulat Canvi de paradigma. Us deixem amb la informació que ens aporta la editorial: 


Des d'Edicions del despropòsit estam molt il·lusionades de poder-vos comunicar que molt aviat ja podreu tenir a les mans la nostra darrera novetat: Les cròniques de Nyur Nyur. Llibre 1: Canvi de paradigma, un còmic de Pau Arévalo, Xavi Tárrega i Pau Castanyer.

Les cròniques de Nyur Nyur és un projecte en el que portem treballant més de 4 anys i que, de moment, és el projecte més gran i engrescador que hem fet en aquesta casa. Això és així ja que la història que s'explica en aquestes cròniques de Nyur Nyur és dividirà en 3 volums o llibres, a més de 3 volums més petits que ampliaran l'univers del còmic i que sortiran entre cada un dels llibres.

En aquest apartat del nostre web anirem ampliant contingut relatiu al projecte i informant-vos de les novetats del mateix.

Per ara podeu consultar i/o descarregar un avançament de les primeres pàgines del Llibre 1: Canvi de paradigma.

Esperem que us agradi i vos engresqui tant com a nosaltres! 

Aquest desembre comencen Les cròniques de Nyur Nyur!

Les cròniques de Nyur Nyur. Llibre 1: Canvi de paradigma, de Pau Arévalo, Xavi Tárrega i Pau Castanyer

Terragre, 50 anys després de la Gran Massacre.


A través de passadissos foscos, Nyur Nyur, una jove escriptoriadora, i Doni, un nin orfe, escapen de l'amenaça que vol acabar amb la humanitat al planeta. Mentre esperen que espassi el perill, Nyur Nyur explica la seva història a l'infant atemorit per mirar de distreure'l.

Xam, Aneris i Bastian són els protagonistes d'aquestes cròniques de Nyur Nyur, i les paraules que formen aquest relat potser seran tot el que quedarà de la civilització quan el seu vell paradigma, inevitablement, s'esgoti.

 

 

Font: Edicions del despropòsit

Informació aportada per Jaume Tugores

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada