12 de novembre 2020

Novetats de novembre de Takatuka: Les aventures de n’Esteisi i en Pimiento vols. 4, 5 i 6

Com a novetat de novembre de Takatuka, ens arriba els volums 4, 5 i 6 de  Les aventures de n’Esteisi i en Pimiento de Juan Feliu Sastre. Cada volum inclou dues aventures, sent llibres reversibles.



  A la venda a partir de la setmana vinent!




Les aventures de n’Esteisi i en Pimiento 4
A partir de 5 anys
Takatuka Còmic
Rústic - 48 pàgines - 15 x 15 cm - Color
ISBN: 978-84-17383-81-7
4,5 €


N’Esteisi va al xiquiparc
N’Esteisi està molt contenta perquè l’han convidat a una festa d’aniversari en un xiquiparc. Vol que en Pimiento l’acompanyi, així que li explica com són els xiquiparcs. A ell, però, la proposta no l’acaba de convèncer.
  
La millor amiga de n’Esteisi
N’Esteisi està molt contenta. La Chelsi, la seva millor amiga, li farà una visita. Per rebre-la, es posa la seva roba favorita i li prepara una sorpresa. Elles dues són Best Friends Forever!


Les aventures de n’Esteisi i en Pimiento 5
A partir de 5 anys 
Takatuka Còmic
Rústic - 48 pàgines - 15 x 15 cm - Color
ISBN: 978-84-17383-83-1
4,5 €


N’Esteisi vol qui li caigui una dent 

Totes les nenes de la classe tenen dents que se’ls mouen o els n’ha caigut alguna. Totes tret de n’Esteisi. Les nenes dolentes se’n riuen i n’Esteisi és superinfeliç. Però té una idea genial, i per dur-la a terme necessitarà l’ajuda d’en Pimiento.

La nina més dolenta de la classe

N’Esteisi s’ha llevat trista. No vol anar a escola perquè la Shanon, la nena més dolenta de la classe, no la deixa en pau. El seu amic Pimiento s’ofereix a parlar amb ella, però també en sortirà escaldat.




Les aventures de n’Esteisi i en Pimiento 6
A partir de 5 anys 
Takatuka Còmic
Rústic - 48 pàgines - 15 x 15 cm - Color
ISBN: 978-84-17383-85-5
4,5 €

N’Esteisi i els regals de Nadal
S’acosta el Nadal i cal triar els regals. El Pare Noel farà una visita a la classe. La Shanon diu a tothom que no rebran cap regal perquè són superbeneites. N’Esteisi no es pot estar de plorar... fins que se li acut una idea genial. 
 
Festa de pijames a casa n’Esteisi 
Les amigues de n’Esteisi vénen a dormir. Faran una festa de pijames. Com que a l’hora de ficar-se al llit encara no tenen son, s’inventen un joc: la que s’adormi l’última, guanya.




Informació aportada per Jaume Tugores

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada