09 de novembre 2020

Novetat de novembre d'Astiberri: La Tigre contra el malson

Aquest novembre arriba el quart còmic de la nova línia infantil i juvenil de còmic d'Astiberri: La Tigre contra el malson, de n'Emily Tetri.

 
A la venda el 19 de novembre!

 
 
La Tigre contra el malson,  d'Emily Tetri
Col·lecció Txikiberri
Cartoné - 64 pàgines - 23,5 x 18,5 cm - Color
ISBN: 978-84-17575-80-9
13 €

La Tigre té molta sort: un monstre viu sota el seu llit. Cada nit, la Tigre i en Monstre juguen junts fins que és hora d’apagar el llum. Per descomptat, en Monstre no espantaria mai la Tigre; un bon amic no ho faria mai, això. Però en Monstre ha d’espantar algú: al cap i a la fi, és un monstre. Així que mentre la Tigre dorm, en Monstre li espanta tots els malsons. Gràcies al seu amic, la Tigre només té somnis agradables. Però un dia, en fer-se fosc, els espera un malson tan gran i tan dolent, que en Monstre tot sol no el pot fer fora. Només el treball en equip i molt de coratge poden fer-lo desaparèixer.

En aquesta novel·la gràfica per a joves lectors, l’autora Emily Tetri demostra que el parell d’amics més insòlit pot convertir-se en un equip invencible, fins i tot contra els monstres més terrorífics. Una obra perfecta per tenir damunt la tauleta de nit.

“Quan era petita, tenia molts malsons. He escrit aquest llibre per a tots els infants que són com jo i que imaginen els malsons amb massa detall”.

Emily Tetri

 

La Tigre contra el malson ha rebut nombrosos premis i reconeixements, com ara al llibre d’honor Theodor Seuss Geisel Award 2019, a l’àlbum il·lustrat de l’any Kirkus Reviews 2018 i a la millor novel·la gràfica School Library Journal 2018. L’any 2019 també va ser nominat a millor publicació infantil en els Premis Eisner.


“Tetri ha creat un conte tendre i inspirador sobre l’amistat, la imaginació, la valentia i el treball en equip. Molt recomanat per a fans de Luces nocturnas, de Lorena Alvarez, i per a qualsevol persona que tingui malsons o recordi haver-ne tingut”.

School Library Journal

 

“Amb un missatge empoderador, un treball artístic dinàmic i meravellós, i un format obert i atractiu, és una tria natural per a nens i nenes que passen dels llibres il·lustrats a les novel·les gràfiques”.

Booklist


“Les vinyetes a llapis i aquarel·la de Tetri capten els simpàtics trets de cadell de la Tigre (...). Una narrativa visual fluida i una gamma d’emocions impressionant fan d’aquesta obra una estrena notable”.

Publishers Weekly




Font: Astiberri

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada