12 d’octubre 2020

Novetats d'octubre de Salvat-Bruixola: "Astèrix. El Menhir d'Or" i "Cool Nata"

Per aquest mes d'octubre Salvat-Bruixola, ens porta dues novetats. La primera és el retrobat Astèrix. El Menhir d'Or i la segona és el còmic infantil Cool Nata de Maria Scrivan


A la venda el 22 d'octubre!



Astèrix. El Menhir d'Or, de Rennçe Goscinny (guió) i Albert Uderzo (il·lustrador).
Cartoné - 48 pàgines - 22 x 28,8 cm - Color
ISBN: 978-84-696-2968-0
9,99 €

El 22 d'octubre de 2020 Salvat us convida a descobrir El Menhir d'Or, una aventura il·lustrada d'Astèrix escrita per René Goscinny i dibuixada per Albert Uderzo que mai no havia estat publicada en format d'àlbum. 

Al poblet regna el nerviosisme: l'Asegurançatòrix ha decidit participar al famós Concurs de Bards Gals amb la intenció d'endur-se el primer premi: el Menhir d'Or. Per protegir-lo durant la competició, que és seguida de ben a prop pels romans, l'Astèrix i l'Obèlix l'acompanyaran amb un sol objectiu: no treure-li l'ull de sobre, encara que això signifiqui perdre una orella. 

Un tresor retrobat de René Goscinny i Albert Uderzo! Aquesta aventura, que va aparèixer per primera vegada el 1967 en format de llibre-disc, és pràcticament impossible de trobar i mai no havia estat publicada en format d'àlbum. René Goscinny la va escriure amb el seu nervi habitual específicament per gravar-la en format d'àudio, i Albert Uderzo va il·lustrar el llibret que acompanyava el disc amb la seva inigualable mestria gràfica. Per aquests dos motius calia donar-li el valor que es mereix i incloure-la en la col·lecció d'àlbums il·lustrats d'Astèrix.  



Cool Nata, de Maria Scrivan
A partir de 10 anys 
Cartoné - 240 pàgines - 15 x 21 cm - Color
ISBN: 978-8499063935
12,95 €

 
Fer amics no és fàcil ..., però perdre'ls és encara pitjor!
Una novel·la gràfica original i divertida protagonitzada per una noia com tu.

La Natalie sempre ha estat convençuda que no és ni prou atlètica, ni prou artística, ni prou cool, ni prou... de res. I, per postres, el primer dia de l'institut, descobreix que ja no és prou ni per a la Lily, la seva millor amiga. Per això, la Natalie està més esborronada que mai! Mentre intenta recuperar la Lily, descobreix moltes coses sobre el seu jo real. Si procurés ser qui és i no qui no és, potser s'adonaria que, tal i com és, ja és "prou" de tot... i de sobres!

 
 

Informació aportada per Jaume Tugores

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada