16 d’octubre 2020

Novetats d'octubre de Base: Més Barrufets i Marsupilami

Per aquest mes d'octubre, Editorial Base treu el trenta-vuitè àlbum de Els Barrufets titulat Els Barrufets i la el vol de les cigonyes, el tercer àlbum d'Els Barrufets i el Poble de les Noies titulat El corb i el trentè àlbum de Marsupilami titulat Palòmbia secreta.

 

Les aventures dels Barrufets vol. 38: Els Barrufets i el vol de les cigonyes,  de Thierry Culliford i Alain Jost
Cartoné i cosit - 21,5 x 28,5 cm - 48 pàgines - Color. 
ISBN: 978-84-17759-87-2
14€

Ja a la venda!
 
L'estranya relació entre els Barrufets i les cigonyes!

En aquest nou volum dels Barrufets es desvela l’estranya relació entre els Barrufets i les cigonyes. Durant molt de temps, les cigonyes han transportat els Barrufets durant els seus desplaçaments llunyans. Una vegada més, tres d'elles es dediquen a portar una delegació de Barrufets a veure el mag Sapastrus amb motiu del seu aniversari. Però, en el moment de fer el viatge de tornada, les cigonyes, generalment tan puntuals, no hi són...
 
 
Els Barrufets i el Poble de les Noies vol. 3: El corb, de Peyo Creations
Cartoné -  21,5 x 29,5 cm - 48 pàgines - Color
ISBN: 978-84-17759-88-9
15€

A la venda el 28 d'octubre!
 
Una nova aventura de les noies i els Barrufets!
 
Quan en Gargamel aconsegueix donar veu a un corb amb l'esperança que reveli la ubicació exacta del poble dels Barrufets, podem pensar el pitjor. Però, quan el corb s’equivoca i troba per casualitat el Poble de les Noies, els esdeveniments prenen un gir inesperat i no menys preocupant.


 
 
Marsupilami 30. Palòmbia secreta, d'André Franquin (creador original), Batem i Colman
Cartoné - 22 x 29 cm - 48 pàgines - Color
ISBN: 978-84-17759-80-3
14€

A la venda el 28 d'octubre!

Prepareu-vos per conèixer el secret més ben guardat de Palòmbia. Al cor de la selva de Palòmbia, la tribu dels Xahutes es troba en estat de turbulència: el clan Kouyonés reclama la possessió de les seves terres ancestrals i exigeix un combat per recuperar aquest territori sagrat. La tradició diu que el guanyador d’aquest combat entre els dos millors homes de cada tribu es quedarà les terres. Si creieu que ho sabeu tot sobre Palòmbia i l’existència dels Marsupilamis, prepareu-vos per aquest nou àlbum.
 


 

Informació aportada per Jaume Tugores

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada