22 de setembre 2020

Novetat d'octubre d'Espiral: Història de la humanitat en vinyetes vol. 1: La prehistòria

Com a novetat en català per aquest pròxim mes d'octubre d'Espiral Ediciones, segell editorial de Dolmen Editorial, ens arriba arriba una nova col·lecció amb en Quim Bou al capdavant titulada Història de la humanitat en vinyetes, sent el seu primer volum La prehistòria.

 
Així va començar tot! La història de la Humanitat en vinyetes. La Història i el Novè Art s'uneixen per acostar la Història de la Humanitat a tots els públics.
 
Estem encantats d'anunciar-vos el nou titànic projecte de l'editorial amb el nostre segell infantil i juvenil Espiral Edicions en el que portem anys treballant.
 
Qui som, a on anem, d'on venim, són les preguntes i respostes que sustenten els pilars d'aquest projecte.
 
Història de la Humanitat en Vinyetes és una col·lecció de 12 àlbums de còmic didàctic i autoconclusius on, a través d'un argument de ficció, es narren 12 moments clau de la humanitat.
 
A través de les pàgines d'aquest llibre, viatjarem al passat per conèixer com vivien els nostres primers avantpassats, i com van començar a establir les bases del que acabarà sent la vida de l'home en societat. Com es relacionaven, com subsistien, a què es dedicaven, on vivien. Tot narrat en clau d'aventura, amb sentit de l'humor i, sobretot, gran rigor històric, per fer-lo accessible tant als més joves de la família com als grans.
 
Trobareu una lectura de ficció i entreteniment que atraurà qualsevol tipus de lector, especialment als més joves, i el segon, de contingut completament didàctic i històric, que donarà una visió general però molt rigorosa sobre cada un d'aquests moments claus en la història.
 
Tot el contingut històric està coordinat, assessorat i supervisat pel catedràtic mallorquí Antoni Marimon i diferents historiadors de la UIB especialistes de gran prestigi de cada època.
 
El còmic es completa amb una guia didàctica i un calendari còsmic que es regalarà a les llibreries, que dóna a al lector una visió genèrica però amena de l'origen de l'univers. 
 
 
A la venda el 5 d'octubre!


Història de la humanitat en vinyetes vol. 1: La prehistòria, de Quim Bou (guió i dibuix), Jose Arnau (color) i Emma Pumarola (tinta)  
Cartoné - 64 pàgines - 21 x 27 cm - Color
ISBN: 978-84-17956-91-2
14,90 €


 
HISTÒRIA DE LA HUMANITAT EN VINYETES VOL.1: LA PREHISTÒRIA.  

Preguntes que sustenten els pilars del projecte que s’inicia amb aquest volum, i que pretén mirar enrere i repassar la història de l’home des de temps immemorials.

A través de les pàgines d’aquest llibre, viatjarem al passat per conèixer com vivien els nostres primers avantpassats, i com varen començar a establir les bases del que acabarà sent la vida de l’home en societat. Com es relacionaven, com subsistien, a què es dedicaven, on vivien. Tot narrat en clau d’aventura, amb molt de sentit de l’humor i gran rigor històric, per tal de fer-ho accessible tant per als joves de la família com per als més grans.

Una col·lecció de còmics documentada per historiadors de la UIB (Universitat de les Illes Balears)

 

Font: Dolmen Editorial

Informació aportada per en Jaume Tugores

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada