04 d’agost 2020

Novetat d'agost d'Astronave: L'Oleguer entre animals

Com a novetat del mes d'agost d'Editorial Astronave, segell de literatura infantil, juvenil i crossover de Norma Editorial, treu el primer àlbum de L'Oleguer entre animals de Bonache. Recopila totes les històries de El rei del zoològic, publicades a la Revista dels Súpers.


A la venda el 6 d'agost!L'Oleguer entre animals, de Bonache
Còmic
A partir de sis anys  
Cartoné - 96 pàgines - 21,5 x 30 cm - Color
ISBN: 978-84-679-4146-3
16,95 €

Un còmic divertidíssim que transmet l'amor pels animals als més petits.

L'Oleguer és un nen alegre que sempre té ganes de divertir-se i ajudar als altres, i la seva casa és el lloc perfecte per a fer-ho! Ell i la seva família viuen en un zoo envoltat d'animals. L'Oleguer està tot el dia cuidant-los, jugant amb ells i vivint un munt d'aventures junts. Estàs preparat per a conèixer-los i partir-te de riure?

Juan Carlos Bonache (Barcelona, 1978), de formació autodidacta, és guionista i dibuixant de còmics. És dissenyador de Superzings i dibuixant de Norman y Mix. Porta anys fent-nos riure amb les seves irreverents tires còmiques i a Norma Editorial ha publicat Habitación invadida i Una vez dicho esto. L'Oleguer entre animals recopila les vinyetes que va publicar anteriorment a la Revista dels Súpers.


Font: Astronave

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada