04 de juliol 2020

Novetat de juliol de Joventut: Crema de cacauet i Medu

Per aquest mes de juliol, l'Editorial Joventut, ens porta el tercer còmic dels Llibres de Narval i Medu  titulat Crema de cacauet i Medu. 

Volem recordar que després de publicar els dos primers volums, el següent que va publicar Joventut fou el quart de la col·lecció, Narval i Lludri, ja que el tercer còmic, aquest Crema de cacauet i Medu presentava una traducció complexa pels jocs de paraules que hi ha i van voler prioritzar el quart, tal com ens va dir l'editorial l'any passat. 

A la venda partir de la setmana vinent!


Crema de cacauet i Medu, de Ben Clanton
Col·lecció: Joventut Còmic, Llibres de Narval i Medu
Edat: 7+ 
Cartoné - 15,5 x 21,5 cm - 64 pàgines - Color
ISBN: 978842614678-6
13€

Narval i Medu tornen a ser aquí! Ara Narval té una nova dèria: la crema de cacauet! Està tan obsessionat que fins i tot vol canviar-se el nom… per… Crema de cacauet! Així, tal com sona. Medu, sempre assenyada, no està tan segura que sigui la millor idea, però tot sigui perquè Narval provi coses noves, perquè no pot menjar només gofres per molt deliciosos que siguin…

En la quarta entrega d’aquesta magnífica sèrie de còmics (el tercer de la col·lecció) per a primers lectors trobem tres divertides històries sobre la importància de provar coses noves, sobre menjars preferits i sobre acceptar qui som. Com en la resta de llibres de la sèrie, també hi trobem un apartat sobre curiositats dels animals marins i un nou capítol de les aventures dels alter ego de Narval i Medu, Supergofre i Megadolça!

Un llibre ideal perquè els petits comencin a ser lectors autònoms (escrit en majúscules), amb uns personatges entranyables que reivindiquen el poder de la imaginació, l’optimisme, de l’amistat i el treball en equip.


Font: Joventut

Informació aportada per Jaume Tugores

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada