10 de maig 2020

Novetats de maig de Base: El Barrufet gramàtic (llibre) i Els infants de la Resistència 6

Per aquest mes de maig, Editorial Base treu dues novetats, previstes inicialment a finals de març. La primera que destaquem no és còmic, sinó un llibre que parla dels Barrufets a Catalunya: El Barrufet gramàtic, en homenatge a l'Albert Jané. La segona novetat és el sisè volum d'Els infants de la Resistència titulat Desobeir!, el darrer publicat fins al moment.Ja a la venda!
(4 de maig)


El Barrufet gramàtic, de diversos autors
Rústica - 136 pàgines - 15,5 x 23,5 cm - Color
ISBN: 978-84-17759-61-2
14 €
 
Un llibre sobre la introducció dels Barrufets i l’univers Peyo a Catalunya

Oficialment, els Barrufets van aparèixer abans en català que en castellà; la revista Cavall Fort va ser la primera a donar a conèixer els petits éssers blaus amb la publicació de La flauta dels sis forats el 1967, en la col·lecció de les aventures de Jan i Trencapins. Però darrere d'aquestes traduccions hi havia un home que ha esdevingut una de les personalitats més rellevants de la cultura catalana.

Diversos escriptors, lingüistes i estudiosos del món de la vinyeta col·laboren en aquest volum valuós, en homenatge a Albert Jané.A la venda el 18 de maig!


Els infants de la Resistència 6. Desobeir!, de Benoît Ers i Vincent Dugomier
Cartoné - 22 x 29,5 cm - 56 pàgines - Color
ISBN: 978-84-17759-67-4
14 €

La darrera aventura dels petits herois resistents a la França ocupada pels alemanys de la col·lecció de còmics premiada al Festival d’Angoulême.

Alemanya ha decidit obligar els francesos a treballar a les seves fàbriques. El François, la Lisa i l’Eusèbe decideixen ajudar els rebels a fugir. Però les autoritats també han creat la Milícia Francesa, una amenaça addicional per a tots els combatents de la resistència. Fins on estan disposats a arribar els nostres protagonistes en la lluita contra l’invasor?

Cap comentari:

Publica un comentari