05 d’abril 2020

Verkami per "La noia que sempre fa tard" de na Marylou

Fem menció d'una nova campanya de micromecenatge d'un còmic en català: La noia que sempre fa tard de la Maria Saladich "Marylou",  una selecció de dibuixos i vinyetes de l'autora, publicades a @el9nou. Humor gràfic en femení i en català.


Des que et lleves fins que te'n vas a dormir la vida és una cursa contra rellotge? Necessitaries dies de 36 hores per a poder-ho fer tot malgrat que estiguis confinat? I sobretot, sempre, sempre, arribes tard? Benvingut al teu còmic, estimada tardona.


El llibre és un recull de vinyetes de "La noia que sempre fa tard".

Aquest personatge fa 4 anys el mes d'abril de 2020 i he pensat que, malgrat la situació d'excepcionalitat actual, és la millor manera de celebrar-ho. Que no pari la cultura!

El recull és una selecció dels més de 1.000 dibuixos que he fet en aquest temps. Trobareu alguns dibuixos pràcticament inèdits dels inicis, remasteritzats per a l'ocasió. I també moltes de les vinyetes publicades al diari EL9Nou a la secció amb el mateix nom. El llibre serà en català, tindrà unes 80 pàgines i tapa dura.

Aquí en teniu una petita mostra

Qui sóc


Sóc la Maria Saladich i firmo com a Marylou. Sóc humorista gràfica i metgessa. 

El motiu pel qual vaig començar a dibuixar va ser un moment vital molt intens (dolent, s'entén). No sé encara com, vaig dissenyar un alter ego i començar per riure'm de mi i de tot. I alhora a posar-hi les reflexions que feia sobre com el temps que tenim determina les nostres vides. 

Sempre m'encanta quan la gent se sent identificada amb el que faig, perquè hi ha una bona part de mi en aquests dibuixos.


Si voleu saber més, trobareu informació al perfil i a les xarxes, més avall. :)

 

A què destinarem les vostres aportacions

  • Impressió de 150 exemplars del llibre
  • Distribució a les llibreries
  • Publicitat en l'àmbit comarcal i xarxes
  • IBSN i drets d'autor

 

Calendari

Projecte en procés de maquetació (abril i maig 2020). 

L'estimació en aquests temps estranys és difícil, però es calcula que, aproximadament uns quaranta-cinc dies, aixecat el confinament, els mecenes que hagin sol·licitat el llibre podran rebre la recompensa. 

Aquells que sol·licitin un dibuix personalitzat seran atesos per ordre de comanda, no superant els tres mesos des de la impressió del llibre.

 

+ Info


1 comentari:

  1. moltíssimes gràcies per la difussió :D està molt ben referenciada i estructurada.

    ResponElimina