01 d’abril 2020

Verkami per "Curtiss Hill" d'en Pau en català

En Pau, l'autor de La Saga d'Atlas & Axis, ha creat una campanya de micromecenatge a Verkami per tal de portar a terme l'edició i publicació en castellà i català del còmic Curtiss Hill, guanyador del premi Ciutat de Palma 2019. Vegem tot seguit els detalls de la campanya.


https://dg9aaz8jl1ktt.cloudfront.net/uploaded_files/000/262/446/verkami_b1648548825da80272702446ea060ee7.jpg?1583442531Curtiss Hill.

La Saga d'Atlas & Axis, el best-seller d'en Pau publicat en 10 llengües, només va ser la primera obra de la futura col·lecció Animalandia. N'hi haurà més del mateix estil (grans aventures, per a tots els públics, amb humor... i animals!), en diferents èpoques. La pròxima és Curtiss Hill, projecte que va guanyar el premi Ciutat de Palma de còmic, i seguiran, si comptam amb el vostre suport, Les cinc banderes i Sa Fosca 1965.

Sinopsi.

La rivalitat entre Curtiss Hill i el seu antagonista Rowlf Zeichner desperta l'interès de la fotoperiodista Maugène Berk, que anirà descobrint les cares i històries ocultes d'ambdós, en una època de crisi prèvia a una gran guerra.


Què decidirà la victòria a les 500 Milles de Melon City?, els doblers?, l'habilitat al volant?, la valentia?, els dissenys avançats a la seva època del genial enginyer Dino Canino?, l'esportivitat?, el joc brut? Descobreix-ho amb ella!

Pau no es conforma que gaudissis amb La Saga d'Atlas & Axis o aprenguessis a llegir amb els famosos cans, et vol donar més del mateix! Pau + cans + cotxes... què pot sortir malament?!

El llibre.

La primera aventura de Curtiss Hill es publicarà en un llibre de 80 pàgines amb tapa dura, de 20 x 27,5 cm, el mateix format de La Saga d'Atlas & Axis. La teva compra anticipada a través d'aquesta pàgina farà possible aquestes dues luxoses edicions (en castellà i en català).

Preview.

Aquí pots llegir GRATIS un PDF amb les primeres pàgines del còmic, perquè et facis una idea de com serà.

Pel teu suport.

Per agrair el teu suport, t'enviarem a casa GRATIS (si vius a Espanya) el llibre en l'idioma que triïs, abans que es publiqui, amb un adhesiu de Curtiss Hill de regal, i el teu nom apareixerà als agraïments.

 Adhesius de Curtiss Hill.

Simplement fent córrer la veu d'aquest Verkami (https://vkm.is/curtisshill) entre els teus amics, companys de feina, a les teves xarxes socials, ja estaràs col·laborant, i molt! Però si vols aportar qualque cosa més, t'oferim altres recompenses a canvi: Bosses de tela, lots de còmics i llibres d'en Pau amb descompte (La Saga d'Atlas & Axis, Baboon! i TURBO, cómo dibujar coches dinámicos), i també dibuixos originals!



Segurament encara no tens cap original d'en Pau a la teva col·lecció, ja que molt rarament n'hi ha a la venda. Ara és la teva oportunitat! Dibuixarà només tants com es comprin, i podràs triar entre tots ells el teu preferit. Els primers a comprar seran els primers a triar!

Qui som.

Idò som ben pocs! En Pau (autor del llibre) i la seva dona, na Maricarmen. L'èxit de la nostra anterior campanya ens va animar a muntar una petita editorial, Escápula, per publicar directament els nostres llibres. No som una empresa, sinó una família que depèn de projectes com aquest per poder continuar escrivint i dibuixant. De fet, per poder continuar vivint!

A on aniran els teus doblers.

El pressupost d'aquesta campanya és el mínim per sufragar les despeses d'impressió, edició, maquetació, traducció i enviaments, tot amb els seus corresponents imposts. No hi ha benefici per a l'autor si només aconseguim el 100%, així que us animem a superar-ho i batre qualque rècord per a fer possibles futures aventures de la col·lecció Animalandia!

Calendari previst.

Més de la meitat del llibre està dibuixada. La previsió és acabar-ho abans de l'estiu, maquetar, imprimir, i poder enviar-vos els llibres a l'octubre. Segur que coneixeu a molta gent a qui regalar Curtiss Hill per Nadal!

Moltes gràcies pel vostre suport!


Per a veure més treballs d'en Pau:
Instagram
Facebook
Youtube
Twitter
I especialment, pots veure tot el que està fent dia a dia, i donar suport a la seva feina a: Patreon.com/Pau

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada