09 d’abril 2020

Verkami pel segon volum de "Drac Català" d'en Carles Roman

El segon volum de Drac Català d'en Carles Roman ja té la seva campanya de micromecenatge a Verkami des d'avui 9 d'abril. Aquest nou volum es titula Caçadors caçats. Vegem tot seguit els detalls de la campanya. 


Hola amics,

Torna el Drac Català!! En aquest segon volum, s’enfrontarà al seu primer enemic realment poderós: Mà de Ferro, principal sicari de la Germandat Blanca, de la qual us presentarem el líder, el Cap Suprem.

I, mentre gaudiu d'una èpica batalla campal en un discret carreró del Barri Gòtic de BCN, també podreu conèixer més a fons altres personatges que transiten per l’univers del Drac i el seu àlter ego, l’Albert Roure, com la seva germana Júlia, la inspectora Laura Climent, el mestre Wu Shen Po, la intrèpida periodista Rut Hemingway, l'agent Ramírez o l'atractiva Mònica Canals.

Si no coneixíeu el Drac Català, heu de saber que el primer volum va aparèixer aquí mateix fa un parell d'anys i, és clar, com que era el primer, explicava l'origen del personatge!


Sobre el projecte
 
Aquí podeu fer un tastet del còmic: portada, sis pàgines i contraportada... feu-lo gran clicant a Fullscreen per poder llegir-les còmodament!

L'objectiu


Tirar endavant unes col·leccions de còmics en què els personatges siguin de casa nostra! Ja sigui a l'estil superheroic d'acció i aventures del Drac o amb l'estil humorístic i històric de Fabi i Fedó, ciutadans d'Empúries. Crear un univers de fantasia però que puguem sentir proper a la nostra realitat i identitat com a poble.

Les recompenses

Aquí sota, teniu una mostra de cadascuna de les recompenses materials que podreu obtenir amb les vostres aportacions i que trobareu reunides en diferents PACKS que podeu escollir segons més us convingui!

- Llibre de 64 pàgines en color, cosides i amb tapa tova. Impressió offset. Mida A4 29,7 x 21 cm.

- Per si encara no el teniu o el voleu compartir, també podeu aconseguir el primer volum del Drac: Gènesi!

- 4 nous punts de llibre que obren la col·lecció de personatges amb un elegant aire vintage!

https://dg9aaz8jl1ktt.cloudfront.net/uploaded_files/000/266/068/verkami_ce88be79ef4c3d7008d9e2576d642edb.jpg?1585743840

- I 4 làmines A4 amb impressió digital amb il·lustracions en color dels personatges del Drac Català.

https://dg9aaz8jl1ktt.cloudfront.net/uploaded_files/000/266/077/verkami_dd7eef6dddfc804642064f9b9522984c.jpg?1585754409

Comença a col.leccionar les il·lustracions amb el personatges del Drac!

-  I el millor de tot: dibuixos originals en blanc i negre o en color pintats amb pinzell amb tinta xinesa i aquarel·la!

- I també, per si arribes de nou i t'interessa, els punts de llibre i la làmina que acompanyaven el primer volum del Drac!

Qui sóc

L'Estanlí de l'Empordà, l'aiatolà del còmic català, l'Alanmur de l'Albera... 

Bé, ja m'agradaria ser tot això, o potser no, però només sóc un dibuixant pelacanyes de poble. He, he! Tampoc no sona tan malament! Això sí, tossut i d'empenta per a tirar endavant aquest projecte editorial, la gran utopia de crear un segell de còmic català que triomfi en aquest meu país tan petit! Creieu que somio truites? Doncs somiem plegats! 

Si teniu dubtes importants sobre la meva obra en general, aquesta campanya en concret o la meva persona en particular podeu escriure'm a draccat@gmail.com i provaré de respondre al més aviat possible! També podeu donar un cop d'ull als meus enllaços a la xarxa que us passo més avall!

A què destinarem les vostres aportacions?


Els diners recaptats en cas d'assolir l'objectiu de 1900€ serviran per a cobrir una part de les despeses d'impressió que giren al voltant dels 2800€.

La diferència la cobriré jo mateix a partir d'un segon préstec que obtindré de la màfia de Shanghai al barri xinès de Figueres.

 

Calendari d'entregues!!


Malgrat que estem en temps de coronavirus i tot el que això comporta a l'hora de fer previsions... jo m'atreviria a dir que acabada la campanya, a finals de maig i durant la primera quinzena de juny, ja podreu rebre el vostre "PACK" escollit, la vostra recompensa per ser tan altruistes i esplèndids! M'hi esforçaré perquè així sigui! Paraula de Drac!

 

+ Info


Aquí teniu els meus llocs a la xarxa on podeu descobrir més coses de mi, del projecte Drac Català i de la meva obra en general... 



1 comentari: