02 de març 2020

El Festival de Còmic Splash Sagunt torna els 27, 28 i 29 de març

Les vinyetes tornen a Sagunt els pròxims 27, 28 i 29 de març de 2020. La VII edició del Festival de Còmic Splash Sagunt se celebrarà al Casal Jove del Port de Sagunt, amb producció totalment pública, i la presència dels autors i autores valencianes més destacades, així com també d'altres del panorama espanyol. Enguany comptarà amb la presència de l'artista belga Hermann, que ha publicat una excel·lent obra al llarg de quaranta anys, treballs pels que rebrà el Premi Trajectòria Internacional. 

L'exposició de El Víbora que podrà veure's al Centre Cívic del Port de Sagunt a partir del 6 de març és un dels plats forts d'enguany. Xulia Vicente, l'autora del Cartell Splash 2020 –com és tradició, sempre és obra d'una dona- tindrà presència amb una exposició sobre la seua obra. L'oferta d'exposicions es completa amb Mamen Moreu, premi Humor Gràfic 2020 i Fernando Dagnino.

La nòmina de convidats a esta edició és impressionant: Miguel Calatayud, Cristina Durán, Hermann, Leopoldo Sánchez, Susanna Martín, Pedro Vera, Aroha Trave, Sento Llobell, Laura Pérez, Mamen Moreu, Miguel Ángel Giner o Martí Riera, per citar només uns quants.

Com ja és habitual a l'Splash, oferirem cine per a totes les edats i deu tallers a càrrec de socis de APIV per als més jóvens, en el nostre Splash Kids. A més tindrem l’actuació de TéCanela i  l´espectacle Sin Filtro, de la humorista Valeria Ros.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada