03 de febrer 2020

Novetats de febrer de Beascoa: "Aventura Total 3" i "El Fèlix i la Calcita"

Per aquest mes de febrer, Beascoa, segell editorial de Penguin Random House, ens porta dues novetats en català. Per una banda continua la sèrie Aventura Total, dels autors Òscar Julve i Jaume Copons, amb la publicació del tercer número: Serendip, a l'atac!, i per altra banda, inicia una nova sèrie, El Fèlix i la Calcita, de l'Artur Laperla, l'autor de Superpatata

A la venda el 13 de febrer!

 
Aventura Total núm. 3  Serendip, a l'atac!, d'Òscar Julve i Jaume Copons
A partir de 7 anys 
Rústic - 96 pàgines - 144x212 mm - Color
ISBN: 9788448854324
9,95€ 

L'Ulisses i la Lia s'apunten a Aventura Total, una extraescolar de l'escola que, tal com indica el seu nom, els portarà a una aventura total!

A l'escola de l'Ulisses i la Lia, els alumnes poden triar entre diverses extraescolars. Contra la seva voluntat, tots dos fan cap a la classe d'Aventura Total amb el professor Hac, un vell estrany i esquerp. Però l'Ulisses i la Lia no saben que el professor amaga un secret i que estan a punt d'embarcar-se en una trepidant aventura.

Ha arribat el moment que l'Ulisses i la Lia tornin a Etèrnia per complir el pla de reunir tots els eternians del planeta i fer front junts a la reina Runa i el seu exèrcit de clons. Segur que l'Urbs els espera i ho té tot preparat. Un cop dins la nau, però, l'Ulisses i la Lia troben una cosa que els fa sospitar que la reina Runa i el professor Hac amaguen un secret. Un secret terrible i impensable...


A la venda el 20 de febrer!


El Fèlix i la Calcita, d'Artur Laperla
A partir de 7 anys 
Cartoné - 48 pàgines - 200 x 260 mm - Color
ISBN: 9788448854379
13,95€ 

La primera aventura d'El Fèlix i la Calcita, la nova sèrie de còmic d'Artur Laperla, creador de Superpatata.

Èpic! Una trol ha aparegut a l'habitació del Fèlix! Però... ecs! Fa pudor de... formatge florit! Es diu Calcita, s'ha esmunyit pel bagul de les joguines i menja pedres, sí, sí, pedres! El Fèlix descobrirà que casa seva connecta amb el món dels trols, on viatjarà amb la Calcita i s'adonarà que fa anys que aquestes criatures estan barallades amb els gnoms.

Aconseguirà, el Fèlix, que trols i gnoms tornin a ser amics? I serà a temps d'arribar a casa per sopar?

Acció, aventures, mons increïbles i personatges fantàstics a la primera aventura d'El Fèlix i la Calcita, la nova sèrie de còmic d'Artur Laperla, creador de Superpatata.



Informació aportada per Jaume Tugores

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada