28 de febrer 2020

Novetat de març d'Empúries: Llibre de cavalleries

Com a novetat de març de l'Editorial Empúries, segell editorial de Grup 62, com Estrella Polar i Fanbooks, ens arriba Llibre de cavalleries, una espectacular adaptació al còmic de la novel·la d’aventures medievals i fantàstiques d'en Joan Perucho, a càrrec d'en Julià Guillamon i en Toni Benages. Enguany se celebra el centenari del naixement d'en Joan Perucho (novembre de 1920 - octubre de 2003) - Any Perucho Twitter i web


A la venda l'11 de març! 


Llibre de cavalleries, de Joan Perucho, Julià Guillamon i Toni Benages
Cartoné - 64 pàgines - 17 x 24 cm - Color
ISBN: 978-84-17879-35-8
18,50 €

Llibre de cavalleries, d'en Joan Perucho, relata un viatge en el temps. De la Costa Blava dels anys seixanta, plena d’elegància i glamur, a la Costa Brava. I d’allà, a Sicília, Egipte, Abissínia, els deserts d’Aràbia, Palestina i la Grècia Catalana, en una aventura extraordinària que duu el jove Tomàs Safont als temps gloriosos de la Companyia Catalana d’Orient, a l’edat mitjana.

En aquesta esplèndida versió en còmic, d'en Julià Guillamon i en Toni Benages i Gallard, la novel·la de Perucho té l’aire d’una pel·lícula de la Nouvelle Vague, una superproducció on Sean Connery, Brigitte Bardot i Jeanne Moreau fan els papers protagonistes. Castells, deserts, selves, terres de meravella i també Ulm, la ciutat de l’horror i de la mort recreen el món d'en  Joan Perucho, ple d’humor, màgia i poesia.



Informació aportada per Jaume Tugores

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada