23 de desembre 2019

Oberta la convocatòria 2019 del Premi Internacional de Novel·la Gràfica de la Pobla de Farnals

https://www.tebeosfera.com/T3content/img/T3_promociones/e/s/carteleria_ii_premi_2019_es.jpgJa està oberta la convocatòria 2019 del Premi Internacional de Novel·la Gràfica de la Pobla de Farnals, amb un premi de 6.000 euros per a la persona guanyadora, més l'edició de la seva obra.

El termini estarà obert fins al pròxim 6 de febrer de 2020, inclòs, i les bases, la convocatòria i la documentació necessària per presentar-se al concurs ja estan disponibles al portal de transparència de la seu electrònica de l'Ajuntament de la Pobla de Farnals.

Aquesta iniciativa té com a objectiu posicionar la localitat de la Pobla de Farnals en l'àmbit literari i artístic a escala nacional i internacional, amb la idea de consolidar-se i aconseguir una llarga trajectòria per seguir promovent la creació literària en l'àmbit de la novel·la gràfica, fomentant l'activitat artística lligada al municipi.

A més l'organització del premi ha preparat un taller de còmic gratuït a càrrec de Núria Tamarit, previst per al pròxim dissabte 11 de gener, amb la finalitat d'incentivar la creació i impulsar la participació. Tota la informació pràctica al respecte es publicarà a les xarxes socials del concurs.

El jurat del premi estarà compost per l'il·lustrador Sento Llobell, la il·lustradora Núria Tamarit Castro i els especialistes en el gènere de novel·la gràfica Adela Cortijo i David Brieva. Després de la seva deliberació, l'Ajuntament organitzarà un acte de lliurament del premi a la persona guanyadora en el qual es farà una exposició d'algunes de les obres presentades a concurs.



Font: Tebeosfera

 Informació aportada per en Jaume Tugores

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada