13 de desembre 2019

Exposció "Nus als Terrats" de Xavi Casals al Museu del Còmic d'Andorra

Una sèrie de nus urbans que exploren la soledat de l'home contemporani. Nus als terrats és una proposta que, [...] ens posa davant d'unes pobres i solitàries ànimes en pena amb les quals és sorprenentment fàcil d'empatitzar Si ens veiéssim la cara, molt probablement ens toparíem amb els personatges de Hopper.
Andrés Luengo, Diari Bondia Andorra, 28/05/2019

http://www.lamassanacomic.ad/sites/default/files/styles/large/public/field/image/Museu-XaviCasals_cartell.jpg?itok=zKARVVXxXavi Casals va néixer el 1983 a Escaldes-Engordany. El 2001 va començar a estudiar a l'Escola JOSO, a Barcelona, on va cursar el títol d'Art Gràfic. Més tard, el 2007, va fer el Màster en Animació Tradicional de l'escola 9zeros, també a Barcelona. El 2009 va participar en el taller "Retrat i Caricatura amb Acrílics" de Sebastian Krüger. Des d'aleshores s'ha dedicat a la caricatura i al retrat, però sobretot a la il·lustració d'autor, que compagina amb feines en el món del còmic.

És un apassionat de l'art, de la pintura realista, impressionista i a l'aire lliure i de l'aquarel·la. Ja ha exposat el seu treball en diferents espais, entre d'altres al saló La Massana Còmic.

Podeu trobar més informació al seu web: www.xavicasals.com

Del 18 de desembre a l'1 de febrer de 2020

Horaris d'obertura del museu:
  • dimarts, dijous i divendres de 15 h a 19 h
  • dimecres de 10 h a 14 h
  • dissabtes de 10 h a 14 h i de 15 h a 19 h
 
Fitxers adjunts
 
 
 
Informació aportada per en Jaume Tugores
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada