19 de novembre 2019

"Paper de Ceba" torna a les llibreries evocant l’hort vallesà en el seu número 4

Tornen les vinyetes de Paper de Ceba, la revista de còmic dirigida per Ricard Efa i editada pel Diari de Sabadell. Aquesta vegada, els cinc il·lustradors que hi participen recreen l'horta i la cuina sabadellenca. 


Detall de la nova portada de Paper de Ceba / DS

Joan Alay, per exemple, ens mostra l'hort comunitari en el qual participa juntament amb les seves filles (i on sembra ceba DO Sabadell), en un to realista i costumista. Roger Vidal, d’altra banda, presenta un Mercat Central de Sabadell postapocalíptic, i Pau González evoca el record de la seva àvia per il·lustrar unes tendres vinyetes que situen les mongetes del ganxet al mapa sentimental de les olors (l'olfacte és un sentit amb una gran memòria). Cesc F. Dalmases, per la seva part, viatja al Sabadell de postguerra i presenta una historieta protagonitzada per ratolins. 

Finalment, Ricard Efa ens ofereix les receptes d'una proposta de menú molt especial, cadascuna amb producte local de Sabadell com a protagonista, fetes especialment per a l’ocasió pels cuiners Josep Maria Villagrasa, del restaurant Can Feu; Núria Pérez, del 9 de la Borriana; i Arnau Muñío, de Direkte Boqueria. 

Set mesos de revista 

Paper de Ceba es va estrenar l’abril d’enguany amb una edició que girava al voltant de les vivències de la Colla de Sabadell. Des de llavors, cada dos mesos, els seguidors han pogut trobar la revista a Sabadell Còmics, La Llar del Llibre, la Llibreria Tècnica, Abacus Sabadell, Llibreria Macondo i Papereria Paes, a més d’una selecció de quioscos. Està previst que el número 5 arribi a les llibreries el Nadal




Informació aportada per Jaume Tugores

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada