18 de novembre 2019

Novetat de novembre de Joventut: El carter de l'espai 2

Per aquest novembre, l'Editorial Joventut, ens porta la segona part de El carter de l'espai titulat Els pirates galàctics.

Ja a la venda!


El carter de l'espai 2: Els pirates galàctics, de Guillaume Perreault
Col·lecció: Joventut Còmic
A partir de 9 anys 
Rústic - 19 x 24 cm - 148 pàgines - Color
ISBN: 978842614625-0
19,5€

Bob, el nostre carter espacial, ha guanyat confiança en si mateix des de la nostra última trobada. Però aquesta vegada ha d’afrontar un gran desafiament: treballar en equip! Haurà de lliurar una sola carta amb l’ajuda de la seva nova companya en pràctiques, la Marta. Una tasca aparentment simple que es convertirà en una aventura d’un extrem a l’altre de la galàxia. A més, sembla que aquesta misteriosa carta ha despertat l’interès d’una colla no gaire amigable…

L’esperada segona part de les aventures del nostre carter de l’espai és una persecució intergalàctica, amb nous personatges, nous planetes plens de detalls i de referències a altres obres de ciència-ficció que condimenten a la perfecció la narració de la jornada catastròfica d’en Bob. L’univers que Guillaume Perreault va crear en la seva primera aventura, no fa més que multiplicar les seves possibilitats per a deixar patent l’enginy d’aquest autor i la humanitat del seu entranyable personatge principal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada